Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο οδηγός πάντως που είναι το είδωλο του Stroll δεν είναι άλλος από τον Michael Schumacher.

«Ο Vettel λύγισε»

13/2/2018

Tην δική του εξήγηση για το πως ο Sebastian Vettel έχασε τον περσινό πρωτάθλημα έδωσε ο Lance Stroll. Διαβάστε τι είπε.

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Lance Stroll όταν σχολίασε το περσινο πρωτάθλημα της F1 και για τον τρόπο που κρίθηκε ο τίτλος ανάμεσα στον Lewis Hamilton και τον Sebastian Vettel.

O Καναδός οδηγός , για τον οποίο υπήρχαν έντονα παράπονα για την απόδοση του στο δεύτερο μέρος της σεζόν, δήλωσε πως στον τομέα της πίεσης για καλά αποτελέσματα, εμπνέεται από τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton. Ο ίδιος είπε: « Eίδατε πέρυσι πόσο καλά ο Lewis αντιμετωπίζει την πίεση. Ο Vettel λύγισε αλλά ο Lewis κατάφερε να αντιμετωπίσει τις προσδοκίες. Το μονοθέσιο του δεν ήταν πάντα το καλύτερο αλλά κατάφερε να πάρει σχεδόν τα πάντα από αυτό και να πάρει σημαντικούς βαθμούς. Ήταν σταθερός όλη τη χρονιά και ήταν αποφασισμένος να πάρει βαθμούς σε κάθε αγώνα. Είναι πολύ ταλαντούχος και ελπίσω να έχω τις μισές επιτυχίες που έχει αυτός στην καριέρα μου».

Ο οδηγός πάντως που είναι το είδωλο του Stroll δεν είναι άλλος από τον Michael Schumacher. «Ο Schumi ήταν ο ήρωας μου. Πάντα μου άρεσε πόσα πολλά πέτυχε και πόσο συχνά νικούσε. Και εκτός πίστας ήταν πραγματικός πρωταθλητής, πάντα χαμηλών τόνων και το σέβομαι αυτό» δήλωσε ο Stroll.

Tέλος, σχετικά με τη νέα χρονιά είπε: « Στις διακοπές μου έκατσα να σκεφτώ και τώρα είμαι πολύ διαφορετικός οδηγός απ ότι πέρυσι. Πρέπει να βελτιωθώ κυρίως στις κατατακτήριες δοκιμές και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω.»
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις