Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Formula 1 έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει να χρησιμοποιεί grid girls κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τα τελευταία χρόνια η παρουσία των grid girls μειώνεται.

Aλλες διοργανώσεις έχουν αντικαταστήσει τις αιθέριες παρουσίες με παιδιά ή άνδρες μοντέλα.

H Formula 1 έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει να χρησιμοποιεί grid girls κατά την διάρκεια των αγώνων.

Aλλες διοργανώσεις έχουν αντικαταστήσει τις αιθέριες παρουσίες με παιδιά ή άνδρες μοντέλα.

Τέλος τα grid girls στην F1;

15/12/2017

Το ενδεχόμενο να μειωθούν ή ακόμα και να αντικατασταθούν οι αιθέριες παρουσίες στα grids εξετάζει η Formula 1. Είναι παράδοση ή κάτι παλιομοδίτικο; Eσείς τι λέτε;

Mε όλο και περισσότερες γυναίκες να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, φαίνεται πως η Formula 1 έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει να χρησιμοποιεί grid girls κατά την διάρκεια των αγώνων.

Σε δηλώσεις του, ο Ross Brawn δήλωσε σχετικά: « Είναι ένα περίεργο ζήτημα, θέλουμε να σεβαστούμε όλες τις πλευρές. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να συνεχιστεί η παράδοση των grid girls και υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως όλο αυτό είναι κάπως παλιομοδίτικο.»

Από την πλευρά του, ο Chase Casey, υψηλόβαθμο στέλεχος της Liberty Media που διαχειρίζεται το πρωτάθλημα της F1 ανέφερε: « Πρέπει να πάρουμε όσες πιο πολλές γνώμες μπορούμε και να πάρουμε μια απόφαση για το καλό του σπορ. Στην αρχή, αυτό το ζήτημα δεν ήταν προτεραιότητα με όλο τον σεβασμό αλλά πλέον, θα συμβουλευτούμε τους πάντες που επηρεάζονται. Είναι απομεινάρι του παρελθόντος ή κάτι που πρέπει να υπάρχει στο μέλλον; Έχω την δική μου άποψη αλλά σε αυτό το σπορ δουλεύεις με ομάδες, ένα μεγάλο οικοσύστημα και πάρα πολλούς οπαδούς. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι που θέλει ένας αλλά θα η απόφαση θα στηρίζεται στην άποψη πολλών. »

Τα τελευταία χρόνια η παρουσία των grid girls μειώνεται σε μια σειρά από πρωταθλήματα όπως το WEC ενώ άλλες διοργανώσεις έχουν αντικαταστήσει τις αιθέριες παρουσίες με παιδιά ή άνδρες μοντέλα.

Εσείς τι θα θέλατε να γίνει;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις