Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Vetel φαίνεται πως δεν είναι έτοιμος να παρατήσει την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Θα αντεπιτεθεί η Ferrari;

21/9/2018

Aισιόδοξος για την πορεία της Ferrari στους τελευταίους αγώνες παρουσιάστηκε ο Sebastian Vettel. Διαβάστε τι είπε.

Mπορεί τα αποτελέσματα της Ferrari κατά τους τελευταίους αγώνες να είναι αποκαρδιωτικά χάνοντας σε διαδοχικά Grand Prix που θεωρούσε ότι έχει το προβάδισμα λόγω τους φαινομενικά καλύτερου μονοθεσίου της, ωστόσο o Vetel φαίνεται πως δεν είναι έτοιμος να παρατήσει την διεκδίκηση του πρωταθλήματος ακόμα και αν βρίσκεται πλέον 40 βαθμούς πίσω από τον Lewis Hamilton.

O Γερμανός πιλότος της Ferrari αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει να πάρει τον τίτλο και φάνηκε αισιόδοξος πως στους έξι αγώνες που απομένουν, τα αποτελέσματα θα είναι εξόχως θετικά για αυτόν και την ομάδα του. Ο Vettel δήλωσε: «Στην Ρωσία πηγαίνουμε όλο και καλύτερα τα τελευταία χρόνια και η πίστα μας ταιριάζει. Δεν πιστεύω πως έχουμε κάποια πίστα που πρέπει να φοβόμαστε πλέον. Το μονοθέσιο μας μπορεί να ανταποκριθεί παντού και αυτή είναι η δύναμη μας, άρα δεν χρειάζεται να φοβόμαστε.»
 
Όσον αφορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αυτός και η ομάδα του στη Σιγκαπούρη ο Vettel σημείωσε: «Δεν παίζουμε παιχνίδια. Είμαστε σοβαροί και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλο. Οποιοδήποτε λάθος και αν κάνεις, υπάρχουν άνθρωποι που θα σπεύσουν να το εκμεταλλευτούν. Δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που θέλαμε και απογοητευτήκαμε γιατί πιστεύαμε ότι ήμασταν πολύ δυνατοί αλλά τελικά όχι τόσο όσο θα θέλαμε όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό.»

Εσείς τι λέτε; Πόσες πιθανότητες έχει ακόμα ο Vettel;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις