Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Βοttas δεν κατάφερε να απειλήσει τον Vettel στο GP της Βραζιλίας.

«Ντροπή ο Bottas»

14/11/2017

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Villeneuve για την απόδοση που είχε ο Bottas στο GP της Βραζιλίας. Δείτε τι είπε.

Σκληρή κριτική στον Valtteri Bottas άσκησε ο Villneuve για την απόδοση του Φιλανδού στον τελευταίο αγώνα στην Βραζιλία αλλά και γενικά για όλη τη χρονιά. Ο Βοttas πήρε το Σάββατο την pole position, ωστόσο έχασε την πρώτη θέση στην πρώτη στροφή από τον Vettel και δεν κατάφερε να τον απειλήσει σημαντικά σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ο Villeneuve δήλωσε σχετικά: « Ήταν μια πολύ καλή οδήγηση από τον Vettel που πήρε την νίκη από την αρχή. Ήταν επιθετικός. Όταν θες να δεις τι μπορεί να κάνει η Mercedes πρέπει να κοιτάξεις τον Ηamilton γιατί ο Βοttas δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Είναι ντροπιαστικό για τον Bottas. O Lewis τερμάτισε 3 δεύτερα πίσω του αν και ξεκίνησε από τα pits. Είναι ντροπή. Απλά δεν είναι στον ρυθμό του Ηamilton, έτσι ήταν όλο τον χρόνο. Αυτό είναι το επίπεδο του, δηλαδή να είναι το νούμερο δύο.»

Από την πλευρά του ο Bottas μετά τον αγώνα επιβεβαίωσε ότι δεν μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω λέγοντας: « Σε ρυθμό είμαστε πολύ κοντά (με τον Vettel). Θέλαμε να πιέσουμε τον Vettel , ιδιαίτερα όταν έφτανε η ώρα για τα pits. Έφτασα πολύ κοντά του στην έξοδο από αυτά αλλά δεν ήταν αρκετό για να τον προσπεράσω. Είμαι απογοητευμένος γιατί μετά από ένα καλό αποτέλεσμα το Σάββατο, δεν ήταν καλό για μένα στη μάχη που έχουμε για την δεύτερη θέση. Θα χρειαστεί θαύμα στο Abu Dhabi.

Συμφωνείτε με την κριτική του Villeneuve;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις