Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

3 πύραυλοι στα 1000 κ.εκ

Διαβάστηκε από 17865 αναγνώστες - 21/12/2018

Αν νομίζετε ότι για να βρείτε καλές επιδόσεις πρέπει να πάτε στην κατηγορία GTi κάνετε μεγάλο λάθος. Τα τουρμπάτα μικρά με τους χιλιάριδες κινητήρες είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες του μέσου οδηγού αλλά και να χορτάσουν τις οδηγικές του ανησυχίες.

Η 3άδα μας αποτελείται από το οδηγοκεντρικό Ford Fiesta 125 Ps,  το  Seat Ibiza 115 PS με την πολύ καλή ποιότητα κύλισης και το Opel Corsa 115 Ps που σε κερδίζει με την απόδοση του κινητήρα και την αίσθηση του κιβωτίου. Έχοντας καλές επιδόσεις και ουδέτερη οδική συμπεριφορά κερδίζουν τον εν δυνάμει αγοραστή που μπορεί να πάρει αρκετές δόσεις αδρεναλίνης χωρίς αν δώσεις μια περιουσία για την απόκτηση τους.

Το Ibiza έχει αυτή την στιγμή το καλύτερο value for money καθώς στην 2η εξοπλιστική έκδοση κοστίζει 13,550 ευρώ χωρίς να έχει κάποια σημαντική έλλειψη στον εξοπλισμό. Το Fiesta των 125 ίππων κοστίζει 16,871 ευρώ στην έκδοση Titanium η οποία διαθέτει σχεδόν τα πάντα. Κλείνοντας, το Corsa με τον τουρμπάτο κινητήρα ζητάει 15,650 ευρώ για την έκδοση INNOVATION.

Ας τα δούμε αναλυτικά:
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις