Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έχουν και τα 5 πραγματικά τα πάντα! Πλησιάζουν τα μικρομεσαία σε όλους τους τομείς.

Έξυπνες επιλογές είναι όλα και αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε.

5 μικρά που δεν είναι και τόσο μικρά!

Διαβάστηκε από 125574 αναγνώστες - 18/6/2018

Οι κατασκευαστές έχουν κάνει πια το θαύμα τους και τα αναφερόμενα ως μικρά μοντέλα έχουν πια ανέσεις μικρομεσαίων!

Τι είναι μικρό εδώ; Σχεδόν τίποτα! Σε αυτήν την κατηγορία οι κατασκευαστές έχουν κάνει το θαύμα δημιουργώντας ευρύχωρες καμπίνες που παρέχουν κορυφαία ασφάλεια στους επιβάτες καθώς φέρουν τεχνολογίες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Τα μικρά αυτοκίνητα σήμερα θυμίζουν περισσότερο από ποτέ μικρομεσαία, τόσο σε χώρους για επιβάτες και αποσκευές όσο και από οδική συμπεριφορά. Φέρνουμε αντιμέτωπες τις εκδόσεις με τους turbo βενζινοκινητήρες ενώ το Honda είναι πιστό στην i-VTEC φιλοσοφία της Ιαπωνικής εταιρίας.

Κάποτε τα μικρά αυτοκίνητα ήταν πράγματι μικρά σε διαστάσεις, προσέφεραν περιορισμένους χώρους για επιβάτες και αποσκευές ενώ είχαν σημαντικές ελλείψεις στον εξοπλισμό τους. Οι ανάγκες όμως έχουν αλλάξει και φυσικά δεν θα έμενε ανεπηρέαστη η αγορά αυτοκινήτου. Τα αυτοκίνητα του B seagment αγγίζουν η ακόμα και ξεπερνούν τα 4 μέτρα, έχουν καλούς χώρους και οδική συμπεριφορά που σε ορισμένες περιπτώσεις όχι μόνο θυμίζει, όπως συνηθίζουμε να λέμε, αλλά είναι ισάξια με αυτή ενός μικρομεσαίου αυτοκινήτου. 
Το αντίτιμο βέβαια  βρίσκεται στην τιμή η οποία φλερτάρει τα μικρομεσαία αλλά αντισταθμίζεται με τον πλούσιο εξοπλισμό που προσφέρει κάθε μοντέλο. 
Διαβάστε πως τα καταφέρνουν 5 κορυφαία μικρά αλλά και τον νικητή του συγκριτικού.


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις