Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έρευνα - Μικρά: Ποιο εξοπλιστικό πακέτο αξίζει τα λεφτά του;

Διαβάστηκε από 107443 αναγνώστες - 14/11/2019

Έχεις αποφασίσει ποιο μικρό μοντέλο θες, αλλά δεν ξέρεις ποια εξοπλιστική έκδοση σε συμφέρει; Αναλύουμε τον εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις των 10 πιο hot μικρών μοντέλων της αγοράς, για να ξέρεις τι παίρνεις σχεδόν τζάμπα και τι πληρώνεις χρυσό. Διάβασε και κάνε την πιο έξυπνη αγορά.

Τα αυτοκίνητα που απαρτίζουν την μικρή κατηγορία έχουν αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού τα τελευταία χρόνια. Υιοθετούν σχεδόν όλες τις τεχνολογίες από τα μεγαλύτερα αδέρφια τους, προτάσσουν τον οικονομικό τους  χαρακτήρα, ενώ πλέον δεν αρνούνται να παίξουν και το ρόλο οικογενειακού.

Κάθε μοντέλο έχει πολλές εκδόσεις με εξοπλισμό που πραγματικά το μεταμορφώνει.

Εκτός από τα υποχρεωτικά συστήματα όπως ABS, ESP, αερόσακους κ.α., γνωρίζετε τι ανέσεις και συστήματα διασκέδασης και ασφάλειας φέρνει η κάθε έκδοση; Πόσο τα κοστολογεί η κάθε εταιρία; Αξίζει η διαφορά στην τιμή από έκδοση σε έκδοση ή όχι;

Για να υπάρχει ένα αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης, αξίζει να δούμε πόσο κοστολογούνται μερικές must λειτουργίες στο αυτοκίνητο που όλοι θέλουν να απολαμβάνουν. Sτην τελευταία σελίδα του αφιερώματος θα δείτε το πραγματικό κόστος των ηλεκτρικών παραθύρων, του cruise control, των αισθητήρων παρκαρίσματος ή κάμερας οπισθοπορείας και πολλών ακόμα, για να ξέρετε τι θα πληρώσετε στο ταμείο, και εάν αξίζει η διαφορά.
 
Επιλέξαμε να συγκρίνουμε τιμές και εξοπλισμό για τα 10 πιο hot μικρά της αγοράς, τα οποία δεν είναι άλλα από: Citroen C3, Ford Fiesta, Hyundai i20, Nissan Micra, Νέο Opel Corsa, Νέο Peugeot 208, Νέο Renault ClioSEAT Ibiza, Toyota Yaris, , VW Polo.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις