Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

(Σ)εξακύλινδρο μοτέρ με 370 ίππους, συνταγή ονείρων. Και όμως είναι Kia! 80% δύναμη στον πίσω άξονα: Στην επιλογή sport, το Kia Stinger περιστρέφει το πίσω μέρος με ευκολία.

Ένα Gran Turismo από τα καλά. 4,83 μέτρα μήκος έχει το Stinger, ύψος 1,4 μέτρα, αλλά και πάλι μπορέι να φιλοξενήσει 4 ενήλικες.

To Arteon είναι μισό Golf, μισό Passat. Παίρνει την πλατφόρμα από το πρώτο και το ταμπλό από το δεύτερο. Το αποτέλεσμα είναι ένα 4θυρο κουπέ με μήκος 4,86 μέτρα και ύψος 1,45 μέτρα.

Kia Stinger vs VW Arteon. Δύο λιμουζίνες μπαίνουν στο ίδιο ring

Διαβάστηκε από 8426 αναγνώστες - 14/12/2017

Η Kia μαγειρεύει την VW - Μονομαχία στις hatchback λιμουζίνες: Το νέο Kia Stinger είναι μια έκπληξη, το VW Arteon επίσης - αλλά κάπως διαφορετική.

O κόσμος καταρρέει, και μερικές φορές το κάνει τόσο σωστά. Η Kia ρίχνει ένα ακριβό σεντάν-κουπέ στο δρόμο, κατασκευάζει έναν εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα και επιδεικνύει τετρακίνηση και καλό δέρμα. Τι λέμε εμείς για αυτό; Ουάου! 
Αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, γιατί βρήκαμε την πρώτη σύγκριση για το νέο VW Arteon. Το οποίο πρέπει να είναι πολύ καλό, γιατί η Volkswagen του εμπιστεύεται δύο ρόλους. Πρώτον, να αντικαταστήσει το CC και δεύτερον να πάρει τη θέση του παρωχημένου Phaethon, ως η νέα λιμουζίνα πολυτελείας της VW. Θα τα καταφέρει; Ας δούμε στην πράξη! 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις