Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η πλήρης γκάμα της C-Class; Όχι ακριβώς καθώς από τα εικονιζόμενα μοντέλα απουσιάζουν οι C160, C180, C200d και C63. Η Mercedes τηρεί σιγή ιχθύος σε ό,τι αφορά στο συνδυασμό των αμαξωμάτων, κάνοντας γνωστό ότι στη Γερμανία θα κυκλοφορήσουν μόνο δύο από τις τρεις C-Class ως T-Modell (στέϊσον βάγκον).

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Mercedes C-Class

Διαβάστηκε από 7486 αναγνώστες - 19/5/2019

Τέσσερα διαφορετικά αμαξώματα, 13 κινητήρες και 5 εξοπλιστικά πακέτα, καθιστούν την τελική επιλογή γρίφο για δυνατούς λύτες.

Η C-Class συνιστά εδώ και αρκετά χρόνια το απόλυτο best seller μεταξύ των μοντέλων της γερμανικής εταιρείας. Αυτό μόνο ως έκπληξη δεν μπορεί να εκληφθεί, καθώς η επίκαιρη σειρά προτάσσει και τώρα στοιχεία όπως η ελκυστική σχεδίαση, οι άνετοι χώροι και η άνετη και ισορροπημένη οδική συμπεριφορά, H Class υπεβλήθη πρόσφατα σε ένα ευρείας έκτασης facelift, κατά το οποίο αντικαταστάθηκαν τα μισά περίπου μέρη. Αν μετά από όλα αυτά συνεχίζετε να ενδιαφέρεστε, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Το θέμα της επιλογής του κατάλληλου για εσάς μοντέλου είναι δύσκολο, καθώς οι προτάσεις είναι πραγματικά απεριόριστες. Η γερμανική εταιρεία προσφέρει την C-Class σε τέσσερις τύπους αμαξωμάτων: λιμουζίνα, στέισον βάγκον, κουπέ και κάμπριο. Αστείρευτη είναι όμως και η γκάμα των κινητήρων, καθώς διατίθενται 13 μηχανικά σύνολα ισχύος 122 έως και 510 ίππων. Αν σε όλα αυτά προσθέσετε και τα 5 διαφορετικά εξοπλιστικά πακέτα, η επιλογή μόνο εύκολη δεν είναι. Οι τιμές για τη Γερμανία κυμαίνονται από 32.355 ¤ για το φθηνότερο μοντέλο (C160) και 93.951 ¤ για το ακριβότερο (AMG C63 S Cabrio), χωρίς έξτρα. Η απόλαυση έχει και το αντίστοιχο τίμημα.
Εμείς υπολογίσαμε, συγκρίναμε και καταλήξαμε σε τρεις επιλογές- προτάσεις.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις