Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

4. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Διαβάστηκε από 7545 αναγνώστες - 19/5/2019

ΝΤΙΡΚ ΜΠΡΑΝΚΕ 
ΜΑΛΤΕ ΜΠΟΥΤΝΕΡ 
Η πολυμορφία στη γκάμα των μοντέλων της C-Class είναι τόσο μεγάλη, που δύσκολα μπορεί να έχει κανείς σαφή και πλήρη εικόνα. Σε σχέση με τη μεταπώληση ενδείκνυται για τη Γερμανία το στέισον βάγκον με μέσο πακέτο εξοπλισμού. Εφόσον τα χρήματα δεν συνιστούν εμπόδιο τα μοντέλα AMG θα μπορούσαν να είναι μια καλή και προπάντων ιδιαίτερη επιλογή. 

ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ 
C 220d λιμουζίνα 

Μεστά 400 Nm ροπής με μια κατανάλωση της τάξης των 5 λίτρων (σε κανονικούς ρυθμούς οδήγησης) είναι το δίχως άλλο ένας πολύ καλός συνδυασμός. Το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων εξασφαλίζει χαμηλούς ρυθμούς περιστροφής. Επιπροσθέτως καθαρός και με προδιαγραφές Euro6d- Temp κινητήρας. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 
C 180 Τ- Modell 

Από το αλλοτινό «σκληρό 180» προέκυψε ένα πραγματικά γρήγορο αυτοκίνητο, αρκεί να διατίθεται με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων. Το στέισον βάγκον έχει το ιδανικό αμάξωμα, είναι πρακτικό, κομψό και με καλή μεταπωλητική αξία στη Γερμανία. 

ΓΙΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ 
C 400 Coupé

Για τους λάτρεις της οδήγησης το κομψό και δυναμικό C 400 Coupé συνιστά την ιδανική επιλογή. Για του λόγου το αληθές: ο 3λιτρος V6 εκτός από την βελούδινη και απαράμιλλη χροιά του, ξεχωρίζει και για τις επιδόσεις του, καθώς εκτοξεύει το κουπέ στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα. 


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ