Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας

    Διαβάστηκε από 57825 αναγνώστες - 14/10/2019

    Citroen C1: Ένα νεανικό και μοντέρνο σχεδιαστικά αυτοκίνητο που θυμίζει περισσότερο μικρό μοντέλο με το πάτημα του. Πλέον με τον 1.000άρη κινητήρα είναι ικανό να ξεπεράσει με μεγαλύτερη άνεση τα αστικά τείχη και να ταξιδέψει με άνεση.

    Fiat Panda: Το πρώτο σε πωλήσεις μίνι ιταλικό έχει βρει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε χώρους-επιδόσεις και αξιοπιστία. Έχοντας ξεχωριστή εμφάνιση είναι σε θέση να καλύψει αρκετές ανάγκες τονίζοντας την σούπερ οικονομική CNG έκδοση του.

    Hyundai i10: Το μοναδικό mini που είναι σε θέση να μεταφέρει μέχρι και 5 επιβάτες. Πλέον με αρκετά προηγμένο infotainment δείχνει περισσότερο μικρό, παρά mini, έχοντας παράλληλα και 5 χρόνια εγγύηση.

    Kia Picanto: Εντυπωσιακό μοντέλο που φέρνει με μοναδικό τρόπο sport πινελιές σε μία κατηγορία που έχει έλλειψη. ¶νετο, με τρομερά κοφτερό τιμόνι έχει το απίστευτο προνόμιο των 7 ετών εγγύηση και ξεχωρίζει.

    Peugeot 108: Ένα κομψό mini που δεν χάνει την ταυτότητα του. Το 108 δεν υστερεί πουθενά, παρά το γεγονός πως είναι από τα μικρότερα αυτοκίνητα, προβάλλοντας τον σούπερ ευέλικτο χαρακτήρα του.

    Renault Twingo: Σούπερ μοντέρνο με την πίσω θέση της μηχανής να του χαρίζει απίστευτα μικρό κύκλο στροφής. Από τα πιο μοντέρνα μοντέλα με νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα που το ανεβάζουν επίπεδο.

    SEAT Mii: To μίνι μοντέλο της SEAT ανταποκρίνεται πλήρως στις προσταγές των καιρών που θέλουν μικρά ευέλικτα και προσιτά αυτοκίνητα με χαμηλή κατανάλωση. Τα πετυχαίνει όλα ενώ είναι και το φθηνότερο της αγοράς.

    Skoda Citigo: Το μικρότερο παιδί της τσέχικης οικογένειας είναι ένα μικρό μα θαυματουργό αυτοκίνητο που δεν έχει όρια στο τι μπορεί να κάνει. Εφοδιάζεται με τον 1.000άρη κινητήρα, προσφέρει σούπερ κατανάλωση, ενώ μεταφέρει με άνεση 4 ενήλικες.

    Toyota Aygo: Το Aygo έχει αποφασίσει να κατακτήσει κάθε πόλη, κάθε στενό και κάθε οδηγό. Με τις compact διαστάσεις του μεταμορφώνεται σε ένα από τα πιο ευέλικτα (9.6μ. κύκλος στροφής τιμονιού)και ευχάριστα αυτοκίνητα της αγοράς.

    VW up!: Ένα μοντέλο που έχει βαλθεί να κάνει ακόμα και το πέρασμα από το πιο μικρό στενάκι της πόλης παιχνιδάκι και από τότε που παρουσιάστηκε έχει αγαπηθεί όσο λίγα.
     
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ