Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    VW T-Cross

    Διαβάστηκε από 152153 αναγνώστες - 22/12/2019

    Το μικρό θαύμα της VW , T-Crossπαρουσιάστηκε πρόσφατα και αποτελεί σύμφωνα με τους υπευθύνους της γερμανικής εταιρίας μοντέλο ορόσημο. Σχεδιαστικά δεν πατάει σε καμία γνωστή γραμμή της εταιρίας, ενώ αποτελεί πραγματικό αρχιτεκτονικό θαύμα με τους χώρους που παρέχει παρά το μέγεθος του. Ξεχωρίζει όμως για ακόμα έναν λόγο.

    Αυτός δεν είναι άλλος από τις 2 εκδόσεις που προσφέρεται, Life και Style οι οποίες τα δίνουν όλα και ζητάνε τα λιγότερα. Η Life με κόστος στα 17.400 ευρώ θεωρείται από τις πιο πλήρεις βασικές εκδόσεις σε ολόκληρη την αγορά. Αυτό γιατί περιέχει μεταξύ άλλων, Climatic κλιματισμό, αυτόματα φώτα, αισθητήρες τυφλού σημείου με προειδοποίηση κίνησης πίσω, κλήση έκτακτης ανάγκης, σύστημα επιτήρησης πεζών και ποδηλάτων και APP-Connect. Την εντυπωσιακή λίστα συμπληρώνουν το hill start assist,  το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με City Emergency Braking και λειτουργία αναγνώρισης πεζών, οι προβολείς ομίχλης με cornering και τα πίσω φώτα LED.



    Ελπίζουμε να μην κουραστήκατε καθώς η λίστα συνεχίζεται με Multi-function display Plus, κάμερα οπισθοπορείας, περιοριστή ταχύτητας, σύστημα start&stop και δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι. Σχετικά με την συνδεσιμότητα και την ψυχαγωγία των επιβατών, παρέχει 6 ηχεία, υποδοχές για κινητά και iPhone-iPod, σύστημα VW Connect αλλά και το νέο σύστημα infotainment Composition Media με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών. Και σίγουρα τώρα θα αναρωτιέστε, εφόσον η βασική έκδοση στα 17.400 ευρώ παρέχει όλα αυτά, η έκδοσης Style τι παραπάνω προσφέρει;

    Δίνοντας λοιπόν 2.850 ευρώ περισσότερα, περνάτε στην πληρέστερη έκδοση Style, η οποία έρχεται με μερικές καίριες προσθήκες. Το ποσό αυτό εξαργυρώνεται μεταξύ άλλων και σε ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, Adaptive Cruise Control, αυτόματο κλιματισμό με ξεχωριστή ρύθμιση οδηγού-συνοδηγού, εσωτερικό ambient φωτισμό και θέση ασύρματης φόρτισης κινητού.

    Όπως καταλαβαίνετε, εάν η αρχική έκδοση είχε adaptive cruise control και αυτόματο κλιματισμό θα τα είχε όλα. Πόσο σημαντικά είναι αυτά για εσάς;
     
     Γυρίστε το κινητό σας σε landscape.

    VW T-Cross  
       
    Life 17.400 Style 20.250
      Επιπλέον της Life
       
    Κλιματισμός Climatic Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών
    Αυτόματα φώτα Adaptive Cruice Control
    Αισθητήρες τυφλού σημείου Αυτόματος κλιματισμός
    Κλήση έκτακτης ανάγκης Ambient εσωτερικός φωτισμός
    Σύστημα επιτήρησης πεζών και ποδηλάτων Ασύρματη φόρτιση κινητού
    APP-Connect  
    Υποβοήθηση εκκίνησης  
    City Emergency Braking  
    Προβολείς με cornering  
    Πίσω φώτα LED  
    Multi-function display Plus  
    Κάμερα οπισθοπορείας  
    Περιοριστής ταχύτητας  
    Start&Stop  
    Πολυλειτουργικό τιμόνι  
    Σύστημα VW Connect  
    Infotainment Composition Media  
    Οθόνη αφής 8 ιντσών  
    Υποδοχές για κινητά, iPhone και iPod  

     
     

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει