Η ομάδα των μοδάτων SUV. Αυτά τα έξι μικρά έχουν από 4,14 έως 4,34 μέτρα μήκος, ότι πρέπει δηλαδή για την πόλη.

Seat Arona vs Hyundai Kona vs Opel Crossland X vs Mazda CX-3 vs Fiat 500X vs Dacia Duster

Διαβάστηκε από 7174 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/2/2019

Mini-SUV για μεγάλες αγορές - Με τα μίνι SUV μπορείς να αισθάνεσαι ευρύχωρα και να κάθεσαι ψηλά, χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζεις προβλήματα στάθμευσης. Εμείς παίρνουμε έξι μοντέλα με βενζινοκινητήρα και τα συγκρίνουμε.

 
   
Οι τιμές σε διάφορα αγαθά συνεχώς αυξάνονται. Από ένα διαμέρισμα στην πόλη, τα συνηθισμένα ψώνια για ρουχισμό, μέχρι και το αυτοκίνητο. Έτσι περιμένεις κάποια προσφορά για να επωφεληθείς. Ψάχνεις φθηνότερο διαμέρισμα, ψωνίζεις ρούχα στις εκπτώσεις και στην περίπτωση του αυτοκινήτου, επιλέγεις mini-SUV, που είναι επίσης μεγάλο και αρκετά φαρδύ. Εμείς μαζέψαμε έξι μοντέλα mini-SUV για μια maxi σύγκριση. Έχουμε και λέμε: Το ανανεωμένο Fiat 500X, μοδάτο, ψηλό, με στρογγυλό σχεδιασμό, και φλογερό βενζινοκινητήρα τριών κυλίνδρων 120 ίππων. Εκεί γύρω, στην γειτονιά των 120 ίππων, υπάρχουν ακόμα τρεις ανταγωνιστές με τρικύλινδρο κινητήρα κάτω από το καπό. Το Opel Crossland X με 130 ίππους, το Hyundai Kona με 120 ίππους και το Seat Arona με 115 ίππους. Και στη συνέχεια υπάρχουν δύο ακόμα μοντέλα, με τέσσερις κυλίνδρους. Το Mazda CX-3 με 121 και το Dacia Duster με 114 ίππους. Η Dacia είναι η φθηνότερη με 11490 ευρώ, η Opel έχει με 21470 ευρώ την υψηλότερη τιμή βασικής έκδοσης. Τα χρήματα είναι το ένα, ο χώρος και η απόδοση οδήγησης το άλλο. Γυρίστε σελίδα, και πάμε!

Συμπέρασμα
Με 20.000 ευρώ μπορείς να αποκτήσεις ένα καλό MiniSUV. Για τους οπαδούς του σπορ, Hyundai Kona και Mazda CX3, για άτομα που χρειάζονται χώρο, Opel Crossland X ή Dacia Duster είναι κατάλληλα. Και για όσους θέλουν και τα δύο, το Seat Arona.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
   

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - Τελευταια Νεα


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων