Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συγκρίνουμε T-Roc με Mazda CX3, Crossland X, Arona και Stonic

Διαβάστηκε από 19961 αναγνώστες - 6/2/2020

5 κορυφαία μικρά SUV, μπαίνουν στο μικροσκόπιο και τα αναλύουμε, σπιθαμή προς σπιθαμή.. Ποιο επικρατεί στην τελική μάχη?

Η επέλαση των μικρών ή άλλως η νέα τάξη πραγμάτων στην κατηγορία των SUV. Ξεχάστε τα μεγάλα, ογκώδη, ενίοτε ράθυμα και χωρίς σχεδιαστικές καινοτομίες SUV. Ξεχάστε βεβαίως και την τετρακίνηση, καθώς η νέα τάση επιτάσσει μικρά, προσθιοκίνητα, ευέλικτα οικονομικά και κομψά SUV, όπως αυτά για τα οποία γίνεται αναφορά πιο κάτω.

Κάποτε τα SUV αποτελούσαν την επιτομή της επιβλητικότητας, του status, ενίοτε και της πολυτέλειας, τα πράγματα άλλαξαν όμως πια και οι καιροί επιτάσσουν οχήματα με συμπαγείς διαστάσεις, εξαιρετικούς χώρους, ελκυστική σχεδίαση και καλή οδική συμπεριφορά.


Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μικρά SUV συνεχώς να αυξάνονται και να εδραιώνονται στην Παγκόσμια αγορά. Εμείς βάλαμε στο μικροσκόπιο πέντε από τις πιο φρέσκιες προτάσεις της κατηγορίας, ήτοι τα Kia Stonic, Mazda CX-3, Opel Crossland X, Seat Arona και VW T-Roc και σας τις παρουσιάζουμε με τα προτερήματα, τα ελαττώματά τους και τις βαθμολογίες τους.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις