Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

VW up! GTI 115 ίπποι, 1005 κιλά, 196 χλμ./ώρα KIA PICANTO 1.0 T-GDI 100 ίπποι, 1028 κιλά, 180 χλμ./ώρα RENAULT TWINGO TCe 110 GT 109 ίπποι, 1051 κιλά, 182 χλμ.

VW up! GTI vs Kia Picanto 1.0 T-GDI vs Renault Twingo TCe

Διαβάστηκε από 45247 αναγνώστες - 1/10/2018

Βάζουμε στο μικροσκόπιο τρεις από τους πιο αντιπροσωπευτικούς αντιπροσώπους μιας ιδιαίτερης κατηγορίας, αυτής της των μικρών το δέμας, αλλά με εκρηκτικό ταμπεραμέντο αυτοκινήτων και καταλήγουμε … η συνέχεια στο κείμενο που ακολουθεί.

Στο άκουσμα της λέξης μικρά σπορ αυτοκίνητα η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό μας είναι: ποιός χρειάζεται άραγε τέτοια αυτοκίνητα και μάλιστα στην τιμή που αυτά διατίθενται, κοινώς το αιώνιο ερώτημα λογική ή συναίσθημα;

Ένα ερώτημα το οποίο επιδέχεται δύο απαντήσεις …την εξής μία: συναίσθημα, εφόσον αναφερόμαστε σε τέτοια αυτοκίνητα. Αυτό αφουγκράζονται μάλλον και οι εταιρείες και ρίχνουν στη μάχη τα νέα τους «βαριά χαρτιά», όπως είναι στην περίπτωση μας το Picanto των 100 ίππων, το οπoίο έρχεται να αντιπαρατεθεί με το VW up! των 115 ίππων και το Twingο (με κίνηση στους πίσω τροχούς) των 109 ίππων.

Και τα τρία κοστίζουν «κάτι» παραπάνω από τα αντίστοιχα «συμβατικά» μοντέλα, η οδηγική απόλαυση όμως δεν μπορεί παρά να έχει το τίμημα της. Στο προκείμενο λοιπόν, το οποίο δεν είναι άλλο από την οδική συμπεριφορά, για τα άλλα έχουμε χρόνο.





 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις