Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα μικρά με τους καλύτερους χώρους

Διαβάστηκε από 44173 αναγνώστες - 4/10/2019

Η εποχή που ένα μικρό αμάξι ήταν το δεύτερο της οικογένειας τελείωσε. Πλέον με πορτ παγκάζ στα 355 λτ. καμπίνα για 3 πίσω επιβάτες και χώρους για ύψη άνω των 1.90μ. γίνονται εν δυνάμει οικογενειακά και πουλάνε σαν τρελά. Δείτε ποια μικρά έχουν τους καλύτερους χώρους, τόσο για επιβάτες όσο και για αποσκευές.

Κάποτε οι οικογένειες είχαν σίγουρα ένα μεγάλο μικρομεσαίο για τις εξορμήσεις και ένα μικρό για τις κοντινές μετακινήσεις. Πλέον τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει ριζικά και τα μικρά μοντέλα είναι για πολλούς μονόδρομος και όχι μόνο επιλογή για περιορισμένες χρήσεις. Το καλό σε όλα αυτά είναι πως μαζί με τα οικονομικά μας, άλλαξαν και τα μικρά μοντέλα και έγιναν πολύ καλύτερα προς όφελος όλων. Πλέον έχουν μεγαλώσει κατά πάρα πολύ, μπορώντας να καλύψουν με περίσσια άνεση τις ανάγκες και υποχρεώσεις τόσο ενός φοιτητή όσο και ενός νέου οικογενειάρχη, διατηρώντας χαμηλά την τιμή τους.

Ποιο μικρό έχει τους καλύτερους χώρους;
Στην αναζήτηση του πιο ευρύχωρου μικρομεσαίου της ελληνικής αγοράς εξετάζουμε τους πιο σημαντικούς τομείς ευρυχωρίας με τη χρήση συσκευής που προσομοιώνει το πρότυπο ενός μέσου ανθρώπου (ύψος 1,75 μ. και βάρος 75 κιλά).
  • Μεγαλύτερο πορτ-παγκάζ
  • Μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος
  • Περισσότερο χώρο για τα γόνατα
  • Περισσότερο χώρο για τα κεφάλια
 
Τα μικρά μοντέλα, εδώ και μία 5ετία έχουν υιοθετήσει όλες τις τεχνολογικές ανέσεις από τα μεγαλύτερα αδέρφια τους, χρησιμοποιούν δυνατούς κινητήρες λίγων κυβικών και έχουν μεγαλώσει αισθητά τους χώρους τους. Το μερίδιο των πωλήσεων τους στην αγορά είναι το υψηλότερο και κανείς δεν απορεί. Τα έχουν όλα, τα κάνουν όλα και συμφέρουν! Ποια όμως είναι τα μικρά με τους καλύτερους χώρους σε κάθε τομέα ευρυχωρίας;
 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις