Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Χατ-τρικ οικονομίας στα βενζινοκίνητα SUV

Διαβάστηκε από 14329 αναγνώστες - 12/4/2018

Διαλέγουμε τρία μοντέλα που συνδυάζουν όλα τα θετικά στοιχεία των SUV μαζί με την κατανάλωση ενός μικρομεσαίου. Η τεχνολογία καταφέρνει να κινεί ολόκληρα θηρία με 6λτ./100χλμ. Εσείς ακόμα κάνετε πλούσιο το βενζινάδικο;

Οι πωλήσεις των SUV ανά τον κόσμο, έχουν πάρει φωτιά τα τελευταία χρόνια και κανείς δεν απορεί. Μεγάλοι χώροι, ποιότητα, απόσταση από το έδαφος και ανέσεις από το μέλλον, τα έχουν κάνει ανάρπαστα. Όταν μάλιστα συνδυάζονται και με χαμηλές καταναλώσεις, μιλάμε για αυτοκίνητα ευκαιρίες. Επιλέγουμε 3  SUV που αποτελούν άριστη επιλογή.
 
Opel Grandland X: Από 24.500 ευρώ, το καμάρι της Opel  καταφέρνει να συνδυάσει ανέσεις από το μέλλον με πραγματική κατανάλωση στα 7,0 λτ./100χλμ.

Seat Ateca:  Από 19.950 ευρώ, αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για αυτούς που ξέρουν τι ζητάνε από το επόμενο SUV τους. Πετυχαίνει πραγματική κατανάλωση στα 6,7 λτ./100χλμ.

Peugeot 3008: Από 26.400 ευρώ έρχεται να εκπροσωπήσει επάξια την γαλλική εταιρία σε αυτή τη μάχη. Δυνατό, φρέσκο και πολλά υποσχόμενο καταφέρνει πραγματική κατανάλωση στα 6,5 λτ./100χλμ.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις