Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αναβαθμίστε τα φώτα σας, αναβαθμίστε το στυλ σας!

9/10/2018

Η νέα σειρά Philips X-treme Ultinon LED είναι το αποτέλεσμα ετών τεχνολογικής καινοτομίας χρησιμοποιώντας μία ποικιλία των χαρακτηριστικών σχεδιασμού της Philips, προκειμένου να επιτευχθεί ένας λαμπτήρας που να ξεπερνά κάθε προσδοκία, χάρη στην τεχνολογία LUXEON LED!  

+200% περισσότερο φως
Επειδή η οδήγηση στο σκοτάδι είναι απαιτητική, πρέπει να βασιστείτε  στους προβολείς σας. Η εμπρός και η περιφερειακή όραση είναι και οι δύο σημαντικές για την ενίσχυση της ικανότητας οδήγησης για ασφαλέστερη κίνηση. Με έντονη φωτεινή δέσμη, τα Philips X-treme Ultinon LED προσφέρουν μεγαλύτερη ορατότητα, έως και 200% σε σύγκριση με ένα λαμπτήρα αλογόνου! Όσο καλύτερη ορατότητα έχετε, αντιδράτε πιο γρήγορα και είστε έτσι πιο ασφαλείς. Για αυτό μην αφήνετε το σκοτάδι να κερδίσει, επιλέξτε τα Philips X-treme Ultinon LED και ξεκινήστε τη νυχτερινή σας οδήγηση με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έλεγχο.



Φωτεινό λευκό φως
Με θερμοκρασία χρώματος μέχρι 6500 Kelvin, τα Philips X-treme Ultinon LED, χάρη στην τεχνολογία LUXEON, παράγουν ένα φινετσάτο λευκό αποτέλεσμα όπως το φυσικό φως της ημέρας. Με σαφέστερη όραση μπορείτε να εντοπίσετε καλύτερα τυχόν εμπόδια στο δρόμο για μια πιο άνετη και συναρπαστική νυχτερινή οδήγηση. Αντί του κίτρινου και χαμηλού φωτισμού, θα έχετε έντονο, λευκό και μοντέρνο φως! Για αυτό οι έξυπνοι οδηγοί επιλέγουν το ανώτερο στυλ των λαμπτήρων X-treme Ultinon LED της Philips.



Ισχυρό φως όπου το χρειάζεστε
Η δημιουργία όλο και φωτεινότερων λαμπτήρων LED για αυτοκίνητα είναι το πιο εύκολο έργο. Όμως αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι το που διαχέεται αυτό το επιπλέον φως! Το ανεξέλεγκτο έντονο φως δεν είναι ιδανικό για οδήγηση και μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνο στράβωμα στους οδηγούς που βρίσκονται στο αντίθετο ρεύμα. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία Safe Beam, τα X-treme Ultinon LED της Philips συγκεντρώνουν το φως εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε. Με πιο ακριβή έλεγχο του φωτός, έχετε μεγαλύτερη ορατότητα, καθιστώντας σας έναν καλύτερο και ασφαλέστερο νυχτερινό οδηγό, χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους οδηγούς.



Λαμπτήρες μεγαλύτερης διάρκειας
Μία σημαντική αδυναμία των λαμπτήρων αλογόνου είναι ότι όσο ισχυρότερο είναι το φως που παράγουν, τόσο μικρότερη είναι η διάρκεια ζωής τους. Τα Philips X-treme Ultinon LED διαρκούν περισσότερο! Λόγω ειδικών χαρακτηριστικών τους, διαθέτουν τεχνολογίες AirFlux και AirCool για να αυξήσουν την αντοχή τους σε υψηλές θερμοκρασίες, επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους. Tα συστήματα διαχείρισης της θερμότητας AirFlux και AirCool είναι ένα έξυπνο σύστημα ψύξης που απομακρύνει τη θερμότητα από τα κρίσιμα εξαρτήματα. Έτσι τα Philips X-treme Ultinon LED διαρκούν έως και 12 χρόνια, δηλαδή πολύ περισσότερο από άλλα παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.



Συμβατότητα με πολλά μοντέλα αυτοκινήτων
Τα Philips X-treme Ultinon LED είναι σχεδιασμένα για εύκολη εγκατάσταση και ταιριάζουν στα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων.  Διατίθενται στα 12V στους τύπους H4 (H/L) - P43t-38, Η7 (για φανάρια projector & reflector) - PX26d  και Η8/Η11/Η16 (fog) - PGJ19/1/2/3

Σημείωση
Σε ορισμένα αυτοκίνητα (νέας γενιάς)  κατά την εγκατάσταση των Philips X-treme Ultinon LED, μπορεί να εμφανιστεί μήνυμα καμένης λάμπας στον πίνακα οργάνων (ταμπλό) , λόγω της πολύ χαμηλής κατανάλωσης των LED. Για αυτό το λόγo θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τον αντάπτορα Philips CANbus LED control unit.



Η σειρά Philips LED δεν έχει πιστοποίηση ECE και δεν προορίζεται για χρήση σε δημόσιους δρόμους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ελλάδα. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για πίστες αγώνων και rally. Η Philips δεν αποδέχεται  καμία αρμοδιότητα ή/και ευθύνη και δεν φέρει καμία υποχρέωση αποζημίωσης για οποιοδήποτε τυχόν νομικό θέμα προκύψει. Η ευθύνη αγοράς βαραίνει καθαρά τον πελάτη για να διασφαλίσει ότι η χρήση των LED συμμορφώνεται με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.

Πλήρη σειρά λαμπτήρων Philips μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία Τεχνοανταλλακτική ΑΕ, www.technoantallaktiki.gr

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις