Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δες γιατί χρειάζεσαι και εσύ λάμπες Xenon

10/10/2018

Οι λάμπες Xenon εμφανίστηκαν γύρω στις αρχές της δεκαετίας του 1990 από τον εφευρέτη της Xenon λάμπας, τη PHILIPS! Συγκεκριμένα το 1991 ο πρώτος λαμπτήρας Xenon χρησιμοποιείται στη σειρά BMW-7.

Πώς ακριβώς λειτουργούν;
Οι λάμπες Xenon γεμίζουν με αέριο Xenon και περιέχουν δύο ηλεκτρόδια - ένα σε κάθε άκρο του σωληνωτού λαμπτήρα. Όταν ο λαμπτήρας είναι ενεργοποιημένος, ένα ηλεκτρικό ρεύμα περνά μεταξύ των δύο ηλεκτροδίων και ανάβει το αερίο Xenon. Μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό της λάμπας, άλλα αέρια μέσα στο λαμπτήρα εξασφαλίζουν ότι παραμένει αναμμένη.



Οι στάνταρ λάμπες Χenon έχουν θερμοκρασία χρώματος περίπου στα 4000K. Υπάρχουν όμως και λάμπες Xenon με αυξημένη επίδοση και υψηλότερη βαθμολογία Kelvin από τους τυπικούς λαμπτήρες Χenon. Σε αυτή την περίπτωση, η θερμοκρασία χρώματος κυμαίνεται από περίπου από 4300K μέχρι 5000K, και το χρώμα είναι εξαιρετικά λευκό. Αν και οι λαμπτήρες αλογόνου σε αυτήν την κατηγορία θερμοκρασίας χρώματος δεν είναι νόμιμοι για χρήση εντός δρόμου, οι λάμπες Xenon μπορούν να επιτύχουν αυτή την βαθμολογία Kelvin χωρίς να χάνουν στη φωτεινότητα και εξακολουθούν να είναι οδικά νόμιμες.


 
Σειρά Philips Xenon Vision  - Ιδανική για αντικατάσταση Θέλετε να αλλάξετε μόνο μία λάμπα;  Για αυτό το λόγο υπάρχουν οι λάμπες Philips Xenon Vision, με θερμοκρασία χρώματος έως τα 4100Κ και με τεχνολογία να αναπαράγουν το χρώμα από τις υπάρχουσες λάμπες. Ειδικά σχεδιασμένες για οδηγούς που θέλουν να αγοράσουν και να αντικαταστήσουν μόνο μία λάμπα, προσφέροντας εξοικονόμηση κόστους!

Philips Xenon X-treme Vision GEN2 - Δείτε κάθε εμπόδιο στο δρόμο!
Οι λάμπες Philips Xenon X-treme Vision Gen2 παράγουν ισχυρή και μεγαλύτερη ακτίνα μέχρι και 150% περισσότερο φως, με θερμοκρασία χρώματος στα 4800K. Έχουν την πιο ακριβή τεχνολογία τόξου σε ευθεία στα 150-350m! Αυτό σημαίνει ότι φωτίζουν το δρόμο εκεί που χρειάζεστε, χωρίς να θαμπώνουν και να ενοχλούν τους οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Φωτίζουν έντονα κάθε εμπόδιο, καμπύλη ή και τυχόν επικινδυνότητα του δρόμου!



Philips Xenon White Vision GEN2 - Καθαρή λευκή δέσμη φωτός μέσα στο σκοτάδι!Οι Philips Xenon White Vision GEN2, με θερμοκρασία χρώματος στα 5000Κ, φωτίζουν το δρόμο μπροστά με μια καθαρή λευκή δέσμη που διασχίζει το σκοτάδι και σας σας παρέχουν ισχυρότερη αντίθεση και καλύτερη ανάκλαση από αντικείμενα και σημάδια. Με 120% λευκότερο φως που προσφέρουν οι νέες λάμπες Xenon White Vision GEN2, σας βοηθούν να διατηρήσετε τη συγκέντρωσή σας κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

Όλες οι λάμπες Xenon Philips, χάρη στο UV-Quartz glass έχουν ισχυρότερο, σκληρό γυαλί και μεγάλη αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες και δονήσεις, το οποίο εξαλείφει τον κίνδυνο της πρόωρης αστοχίας και είναι σε θέση να αντέξουν σοβαρό θερμικό σοκ.  Το UV-Quartz glass επιτρέπει περισσότερη πίεση στο εσωτερικό της λάμπας, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παράγει ένα πιο ισχυρό φως για να βελτιώσει την ορατότητα. Αυτό, σε συνδυασμό με μια ειδική τεχνολογία επίστρωσης anti-UV, για την προστασία των προβολέων από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι Philips Xenon έχουν κατασκευαστεί για να διαρκέσουν!



Ολόκληρη η γκάμα των προϊόντων ελέγχεται διεξοδικά και πιστοποιείται (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) με τις υψηλότερες προδιαγραφές ECE. Με απλά λόγια, αυτό είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.
Πλήρη σειρά λαμπτήρων Philips μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία Τεχνοανταλλακτική ΑΕ, www.technoantallaktiki.gr

Πάντα να εξασφαλίζετε ότι αγοράζετε γνήσια προϊόντα της Philips!
Για να διασφαλιστεί η αυθεντικότητα των προϊόντων της Philips, είναι πολιτική της εταιρείας να πωλούνται όλα τα προϊόντα σε γνήσια τυπωμένα κουτιά που φέρουν τη Philips Εταιρική ταυτότητα. Επιπλέον, οι γνήσιες συσκευασίες φέρουν τη «σφραγίδα γνησιότητας» (Certificate of Authenticity – COA)
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις