Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Autostadt: Έρχεσαι με μετρό, φεύγεις με αυτοκίνητο

16/3/2020

Για 20 και πλέον χρόνια, ένας από τους πρωταγωνιστές στα μεταχειρισμένα και καινούργια αυτοκίνητα, είναι η επιχείρηση Autostadt. Με έδρα στα Βριλήσσια, αρνείται να μην σας βρει το επόμενο όχημα σας.

Μία εταιρία με αρχές και πάθος για το αυτοκίνητο που αφουγκράζεται καλύτερα από τον καθένα τις ιδιαιτερότητες της εποχής. Τεράστια γκάμα αυτοκινήτων που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σα,ς είτε αυτές αποτυπώνονται σε ένα μικρό μοντέλο πόλης, είτε σε ένα πολυτελές SUV. Η επιτυχία της επιχείρησης οφείλεται στο τρίπτυχο ποιότητα-ασφάλεια-αξιοπιστία, κάτι το οποίο δεν διαπραγματεύεται.

Εμπιστευτείτε τους καλύτερους και βρείτε το καλύτερο αυτοκίνητο για εσάς.

Οι εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 500τμ. βρίσκονται στα Βριλήσσια επί της Λ. Αναπαύσεως 51-53, πολύ κοντά στο κόμβο της Αττικής οδού, της περιφερειακής Υμηττού, του Προαστιακού και του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Πραγματικά πηγαίνετε με το μετρό και φεύγετε με το αμάξι των ονείρων σας.

Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό της Autostadt και εκείνο θα σας καθοδηγήσει ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας αλλά και τις επιθυμίες σας. Υπάρχει δυνατότητα και για καινούργια αλλά και για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, όλων των κατηγοριών, τα οποία επιλέγονται ένα ένα, βάσει αυστηρών ευρωπαϊκών πρωτύπων.
 
Η Autostadt, εγγυάται την άριστη κατάσταση και λειτουργία των αυτοκινήτων της, ενώ στις ίδιες εγκαταστάσεις θα βρείτε όλη την γκάμα γνησίων ανταλλακτικών και αξεσουάρ των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Autostadt
Διεύθυνση: Αναπαύσεως 51-53 Βριλήσσια 15235
Τηλ: +30.2106139650
e-mail: [email protected]
Site: https://www.autostadt.gr/

 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις