Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Comline: Προϊόντα με διάκριση και από τους Sunday Times

31/8/2018

Μία σημαντική διάκριση κερδίζει για άλλη μια χρονιά η Comline, o ανεξάρτητος βρετανός προμηθευτής ανταλλακτικών.

Η εταιρεία Comline, γνωστή ως ανεξάρτητος βρετανός προμηθευτής ανταλλακτικών για Ευρωπαϊκά, Ιαπωνικά και Κορεάτικα αυτοκίνητα, κερδίζει για τρίτη συνεχή χρονιά (2016, 2017 και 2018) μια θέση στην περίφημη λίστα επιδεικνύοντας σημαντική διεθνή ανάπτυξη καθΆ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στο αποτέλεσμα αυτό έχουν συμβάλει η συνεχιζόμενη επιτυχία της κατηγορίας των φίλτρων της Comline, η περαιτέρω ανάπτυξη της γκάμας των φρένων, καθώς και η ανάπτυξη νέων κατηγοριών όπως το μπροστινό σύστημα.
 
Ο Leigh Davies, Marketing and Communications Manager, Comline Auto Parts, δήλωσε: "Η Comline εργάζεται σκληρά για να διανείμει το προϊόν της σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται. Η θέση μας στον πίνακα των 200 καλύτερων βρετανικών εταιρειών με διεθνή παρουσία αντικατοπτρίζει τις συλλογικές προσπαθειες του προσωπικού μας και του δικτύου πελατών μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο. "
 
Η Amanda Murphy, Head of Commercial Banking, HSBC UK (χορηγός της λίστας), δήλωσε: «Εμείς στην HSBC UK είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε το The Sunday Times International Track 200 για μία ακόμη χρονιά. Όλες οι επιχειρήσεις που παρουσιάζονται έχουν αξιόλογη ιστορία και εκφράζουν τη δημιουργικότητα, την ανθεκτικότητα και τη φιλοδοξία να επιτύχουν. Από τις εταιρείες αυτές οι 47 εδρεύουν στη νοτιοανατολική Αγγλία αποδεικνύοντας την σημασία της περιοχής στον χάρτη. Είναι τα είδη των επιχειρήσεων που είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε και που συνθέτουν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας σήμερα και αύριο.»
Ο αξιόπιστος πίνακας HSBC International Track 200 δημοσιεύθηκε στην επιχειρηματική ενότητα της εφημερίδας The Sunday Times στις 10 Ιουνίου. Πρόκειται για την ένατη έκδοση της λίστας η οποία κατατάσσει τις ιδιωτικές εταιρείες της Βρετανίας βάσει της ανάπτυξης των πωλήσεων τους σε διεθνές επίπεδο. Το HSBC International Track 200 χρηματοδοτείται από την HSBC και καταρτίζεται από την εταιρεία έρευνας Fast Track.
Η επιτυχία αυτή της Comline υπογραμμίζει τα διαπιστευτήρια ανάπτυξης της μάρκας και αποδεικνύει ακριβώς γιατί αυτή τη στιγμή η εταιρεία θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη.



Για την Comline
Η Comline είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διανομείς ανταλλακτικών ιδιωτικής ετικέτας, για τα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεατικά επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά. Ιδρύθηκε το 1991, με έδρα το Luton, Ηνωμένο Βασίλειο, και στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 13.000 m2. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην γκάμα της είναι: Φίλτρα, Δισκόφρενα και Δισκόπλακες για αυτοκίνητα και εμπορικά οχήματα, Σετ Συμπλέκτη, Σετ Μπιλιοφόροι, Αντλίες νερού, Λιπαντικά, Μπαταρίες, Υαλοκαθαριστήρες και προϊόντα Συστήματος Διεύθυνσης και Ανάρτησης. Η Comline προμηθεύει χονδρεμπόρους και διανομείς σε ολόκληρη την ανεξάρτητη δευτερογενή αγορά (IAM). Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση:

www.comline.uk.com

Για την Comline Hellas
H Comline Hellas ΑΕ από το 2006 αποτελεί την πρώτη θυγατρική του αγγλικού ομίλου. Στο διάστημα λειτουργίας της, το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές των προϊόντων της. Με έδρα την Αθήνα, σε εγκαταστάσεις 4.000 m2 , η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο διανομής το οποίο καλύπτει και εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελληνική αγορά. Με τη μακροχρόνια πορεία στον τομέα των ανταλλακτικών και στην aftermarket αγορά, και με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, το εμπορικό σήμα της Comline στην Ελλάδα αλλά και συνάμα στην Αγγλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται ολοένα και πιο δυνατό. Η Comline Hellas διαθέτει όλη την γκάμα προϊόντων της μητρικής εταιρείας.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.comlinehellas.gr ή να καλέστε στο 210 34 74 607.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις