Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εγγυημένο σύστημα υδρογονοκίνησης στον Πιταράκη

14/9/2018

Ανακαλύψτε την υδρογονοκίνηση και τα αμέτρητα οφέλη της, μόνο στον Πιταράκη. Μειώστε θόρυβο, εξοικονομήστε χρήματα, σεβαστείτε το περιβάλλον και πολλά ακόμη, με το μοναδικό σύστημα WFS (Water Fuel System).

Η τέλεια αναλογία δύναμης, εξοικονόμησης καυσίμων και οικολογικής συνείδησης είναι πιο κοντά και πιο εύκολα από όσο νομίζετε.

Η εταιρία Πιταράκης είναι στην ευχάριστη θέση να σας μυήσει στον μοναδικό κόσμο της υδρογονοκίνησης και τα ατελείωτα οφέλη της. Η εξειδίκευση της εταιρίας στο συγκεκριμένο σύστημα  θα σας λύσει τα χέρια με εγγυημένο αποτέλεσμα και σίγουρο κέρδος. Ασφαλές, δοκιμασμένο και τεχνολογικά άρτιο θα πάει το αγαπημένο σας αυτοκίνητο ένα βήμα παραπέρα.

Τι θα κερδίσετε:
  • Μειώνονται εκπομπές, CO2, HC, NOX  άρα και η  ρύπανση της ατμόσφαιρας
  • Θα καθαρίζεται ο κινητήρας από τα ήδη υπάρχοντα υπολέιμματα άνθρακα, ενώ δεν θα δμιουργηθούν νέα
  • Θα μειωθεί ο θόρυβος του κινητήρα αλλά και η θερμοκρασία του
  • Αύξηση ιπποδύναμης αλλά και σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συσκευή είναι πιστοποιημένη κατά CE, πληρεί τα πρότυπα ασφαλείας ενώ το σύστημα δεν απαιτεί τροποποίηση του κινητήρα.

Γιατί να γυρίσετε τη πλάτη στο μέλλον της υδρογονοκίνησης ενώ η Πιταράκης είναι εδώ και έτοιμη να σας εξυπηρετήσει; Το έμπειρο προσωπικό της είναι έτοιμο να σας λύσει κάθε απορία γύρω αοό το σύστημα WFS και όχι μόνο.



Επικοινωνία:
Επωνυμία: Pitarakis Motrosport
Διεύθυνση: Πόντου 71, Αργυρούπολη
Τηλ: 2109958545
Website: http://www.pitarakismotorsport.gr/index.php
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις