Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αν το αυτοκίνητο σου ήταν θαμμένο μέσα στη γη για ένα χρόνο κάτω από τόνους λάσπης και έβγαινε στην επιφάνεια, νομίζεις ότι θα έπαιρνε μπροστά ο κινητήρας;

Και όμως παίρνει ακόμα μπροστά (+vids)

17/10/2018

Αν το αυτοκίνητο σου ήταν θαμμένο μέσα στη γη για ένα χρόνο κάτω από τόνους λάσπης και έβγαινε στην επιφάνεια, νομίζεις ότι θα έπαιρνε μπροστά ο κινητήρας; Ένα Lada και ένα Toyota τα κατάφεραν και μάλιστα σχετικά εύκολα.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, όμως είναι αλήθεια και αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα δύο βίντεο που υπάρχουν παρακάτω. Όπως μπορείτε να δείτε, πριν από περίπου ένα χρόνο μια ρωσική εκπομπή έθαψε κάποια αυτοκίνητα με σκοπό ένα χρόνο μετά να τα ξεθάψει προκειμένου να διαπιστώσει αν οι κινητήρες είχαν παραμείνει λειτουργικοί.
 
Βεβαίως και στις δύο περιπτώσεις χρειάστηκε μία πολύ μικρή συντήρηση προκειμένου να απομακρυνθεί η λάσπη, να καθαριστούν τα μπουζί και κάποια επιπλέον εξαρτήματα, να απομακρυνθεί το νερό κ.α και με τη βοήθεια μίας νέας μπαταρίας τα μοτέρ ήρθαν και πάλι στη ζωή. Η αλήθεια είναι πως το Lada τα κατάφερε πιο εύκολα απ ότι το Toyota, ωστόσο ο προορισμός για τους κινητήρες των δύο αυτοκινήτων ήταν κοινός καθώς τέθηκαν σε λειτουργία.

Στο πρώτο βίντεο μπορείτε να δείτε πως ήταν τα αυτοκίνητα πριν θαφτούν και στο δεύτερο πως είχαν διαμορφωθεί μετά από ένα χρόνο παραμονής τους κάτω από το έδαφος όπου επέστρεψαν στην επιφάνεια και ξαναλειτούργησαν.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις