Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στο Μαϊάμι της Φλόριντα, με πρωταγωνιστή τον οδηγό ενός Infiniti QX70.

Xαμός σε τροχαίο (+vid)

13/3/2018

Ο κακός χαμός έγινε την περασμένη Κυριακή, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, ο οποίος είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα, προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο, όπου ήταν περιτριγυρισμένος από άλλους οδηγούς.

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στο Μαϊάμι της Φλόριντα, με πρωταγωνιστή τον οδηγό ενός Infiniti QX70.
 
Όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, αλλά και με όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο οδηγός του SUV προκάλεσε ένα τροχαίο ατύχημα όταν συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο σεντάν, με αποτέλεσμα και τα δύο οχήματα να υποστούν εκτεταμένες ζημιές.
 
Ωστόσο αντί να σταματήσει, εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο. Αυτή η κίνηση εξόργισε τους παρευρισκόμενους στο σημείο, οι οποίοι προσπάθησαν να τον εμποδίσουν, ωστόσο ότι και να έκαναν όλα ήταν μάταια. Μάλιστα σε κάποια στιγμή ένας κύριος από ένα βαν πήρε ένα σφυρί και άρχισε να του σπάει τα παράθυρα, ωστόσο εκείνος συνέχισε την πορεία του και διέφυγε.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων η αστυνομία αν και παρακολουθούσε το περιστατικό δεν ήθελε να επέμβει, καθώς υπάρχει μια πολιτική στην πόλη που δεν επιτρέπει τις καταδιώξεις στα περιστατικά που δεν υπάρχει βία, ωστόσο λίγο αργότερα έκανε λόγο πως συνέλαβε ένα 25χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι είναι ο οδηγός του οχήματος.
 
Δείτε το βίντεο
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις