Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πανελλήνια πρεμιέρα για το up! GTI στο Auto Festival στη Θεσσαλονίκη

19/3/2018

Το νέο up! GTI, ένα μοντέλο που φιλοδοξεί να αποτελέσει το εισιτήριο στο μαγικό κόσμο των GTI, κάνει την πρεμιέρα του στο Auto Festival, την έκθεση αυτοκινήτου της Θεσσαλονίκης.

Πανελλήνια πρεμιέρα για το up! GTI στο Auto Festival στη Θεσσαλονίκη
  • Το νέο Volkswagen up! GTI κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Festival, στη Θεσσαλονίκη
  • Στο περίπτερο της Kosmocar-Volkswagen φιλοξενούνται επίσης τα ολοκαίνουργια Polo και T-Roc, οι εκδόσεις R-Line των Golf, Tiguan και Arteon, τα ηλεκτρικά e-up! και e-Golf, το Amarok και τέλος τα Golf TGI και eco up!, οι εκδόσεις φυσικού αερίου των δύο μοντέλων
  • Η έκθεση αυτοκινήτου Auto Festival διοργανώνεται στο χώρο της Δ.Ε.Θ., στο Περίπτερο 13, από 16-18 και από 23-25 Μαρτίου
Το νέο up! GTI, ένα μοντέλο που φιλοδοξεί να αποτελέσει το εισιτήριο στο μαγικό κόσμο των GTI, κάνει την πρεμιέρα του στο Auto Festival, την έκθεση αυτοκινήτου της Θεσσαλονίκης που υποδέχεται το κοινό στο χώρο της Δ.Ε.Θ., την Παρασκευή 16 Μαρτίου! Το νέο μοντέλο, με αυθεντικό GTI χαρακτήρα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, αναμένεται να αποτελέσει μαγνήτη για τους επισκέπτες. Με προτεινόμενη τιμή λιανικής μόλις 15.620 ¤, δίνει στους πιο νέους  τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μοντέλο GTI ενώ αφήνει τους λίγο μεγαλύτερους να αναπολήσουν όμορφες αναμνήσεις, 42 χρόνια μετά το ντεμπούτο του πρώτου Golf GTI.

Η Kosmocar-Volkswagen συμμετέχει στη σημαντικότερη εκδήλωση για το αυτοκίνητο στη Βόρεια Ελλάδα με ένα περίπτερο 510 τ.μ. που φιλοξενεί σχεδόν όλη τη γκάμα της δημοφιλούς μάρκας. Εκτός του up! GTI δεσπόζουσα θέση κατέχουν τα ολοκαίνουργια Polo και T-Roc, με το δεύτερο να έχει μόλις πρόσφατα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στη χώρα μας.


Ακόμα, οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τα Golf R-Line, Arteon R-Line και Tiguan R-Line. Η πρωτοπορία της Volkswagen στην ηλεκτροκίνηση επιβεβαιώνεται και σε αυτήν την έκθεση, με το νέο e-Golf με αυτονομία 300 χλμ. να πλαισιώνεται από την  επιτυχημένη ειδική έκδοση e-up! powered by Protergia. Όσον αφορά στα μοντέλα με κινητήρα φυσικού αερίου CNG, μία κατηγορία όπου η Volkswagen κυριαρχεί, στο περίπτερο εκτίθενται το Golf TGI και το best seller eco up!. Τέλος, η παρουσία του νέου Amarok αναμένεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις της κατηγορίας.


Η έκθεση Auto Festival φιλοξενείται στο χώρο της Δ.Ε.Θ. στο Περίπτερο 13. Θα είναι ανοικτή στο κοινό από 16-18 και από 23-25 Μαρτίου. Ώρες λειτουργίας τις καθημερινές 16.00-21.00 και τα Σαββατοκύριακα 10.00-21.00.
 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις