Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ποιες μετατροπές θεωρείτε υπερβολικές σε ένα αυτοκίνητο;

Διαβάστηκε από 7061 αναγνώστες - 8/11/2019

Το αυτοκίνητο είναι προσωπική περιουσία του καθενός και λόγο πάνω του έχει μόνο ο ίδιος. Μερικές φορές όμως το γούστο πάει περίπατο και το αποτέλεσμα είναι για κλάματα. Παρουσιάζουμε μετατροπές και προσθήκες που θα ελπίζαμε να μην υπάρχουν. Εσείς τι πιστεύετε;

Το αυτοκίνητο είναι προσωπική περιουσία και φυσικά μπορεί ο καθένας να επέμβει όσο θέλει. Όμως μερικές φορές στην προσπάθεια κάποιον να ξεχωρίσουν ή να εντυπωσιάσουν τους λάθος ανθρώπους, χάνουν το μέτρο. Παρουσιάζουμε τις μετατροπές εκείνες που δεν αρέσουν σε κανέναν. Ελπίζουμε να μην δώσουμε ιδέες.
 
 
Τεράστιες αεροτομές

Έχουμε δει όλοι μας αυτοκίνητα με υπερμεγέθης αεροτομές, και συχνά ακούμε ότι βελτιώνουν την πρόσφυση. Αναμφίβολα κάποιες πτέρυγες αυξάνουν την αρνητική άντωση στο πίσω μέρος σε μεγάλες ταχύτητες, αλλά μόνο υπό ορισμένες γωνίες ανάλογα με τον τύπο της πτέρυγας και την τοποθέτησή της. Αν δεν στρίβεις με ταχύτητες άνω των 130χλμ/ωρα, τα αεροδυναμικά βοηθήματα δεν έχουν καμία πρακτική αξία. Οπότε εάν δεν είσαι οδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο δεν έχεις κανέναν λόγο να τοποθετήσεις στο αυτοκίνητο σου μία τεράστια αεροτομή που θα θαυμάσουν θετικά μόνο petrolheads ετών 5. Τα αρνητικά σχόλια που θα είναι πολύ περισσότερα από τα θετικά, ελπίζουμε να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη.
 

Προσομοιωτές ήχου κινητήρα


Σε αυτή τη περίπτωση το ρητό fake it until you make it δεν έχει καμία δύναμη. Εάν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις ένα τουρμπάτο εργαλείο πολλών αλόγων όλοι θα εκθειάσουν τον ήχο που θα παράγει τόσο ο κινητήρας όσο και η εξάτμιση. Εάν όμως  τα οικονομικά σου είναι όπως των περισσότερων, περιορισμένα, τότε το να αγοράσεις ένα σύστημα που μέσα από τα ηχεία σου θα παράγει ήχους ακόμα και από μονοθέσια της Formula 1, το πιο πιθανό σενάριο, είναι να γίνει το αυτοκίνητο περίγελος. Φυσικά υπενθυμίζουμε πως ο καθένας μπορεί και έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στο αυτοκίνητο του.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις