Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τη «Γη των Land Rover» επισκέφτηκε η ομώνυμη εταιρεία κάνοντας ένα μακρινό ταξίδι στη Δυτική Βεγγάλη.

42 οχήματα βοηθούν τους ανθρώπους τους χωριού να διανύσουν μια πολύ δύσκολη και κακοτράχαλη διαδρομή 30 περίπου χιλιομέτρων.

Τα Land Rover των Ιμαλαΐων (+vid)

15/8/2018

Τη «Γη των Land Rover» επισκέφτηκε η ομώνυμη εταιρεία κάνοντας ένα μακρινό ταξίδι στη Δυτική Βεγγάλη.

Η Land Rover συνεχίζει να γιορτάζει τα 70ά της γενέθλια και στο πλαίσιο αυτό ταξίδεψε μέχρι τη Δυτική Βεγγάλη όπου και συνάντησε τους ανθρώπους ενός απομακρυσμένου χωριού που λέγεται Maneybhanjang και για να επιβιώσει βασίζεται σε κάποια παλιά μοντέλα Land Rover, που την έχουν κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο.
 
Η τοποθεσία που βρίσκεται «βυθισμένη» στα Ιμαλάια αποκαλείται και ως η «Γη των Land Rover», καθώς για τις μετακινήσεις και τις διάφορες μεταφορές, ζωτικής σημασίας, οι κάτοικοι χρησιμοποιούν ένα στόλο σχολαστικά διατηρημένων  Land Rover, που πάνε πίσω στο χρόνο μέχρι το 1957.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο 42 οχήματα βοηθούν τους ανθρώπους τους χωριού να διανύσουν μια πολύ δύσκολη και κακοτράχαλη διαδρομή 30 περίπου χιλιομέτρων, προκειμένου να βρεθούν από το χωριό τους, στο Sandakphu που βρίσκεται σε υψόμετρο 3.636 μέτρων. Αν και ο βαθμός επικινδυνότητας της διαδρομής που διανύουν τα off-road οχήματα είναι πολύ μεγάλος, εξίσου μεγάλος είναι και από άποψη ομορφιάς με τη θέα των Ιμαλαΐων να κόβει στην κυριολεξία την ανάσα.
 
Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Land Rover

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις