Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θέλεις γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά με ένα κλικ;

25/7/2018

Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά από το ίντερνετ μπορεί να αποδειχτούν παγίδα αν δεν ξέρεις πού να απευθυνθείς.

Η εταιρία Αφοί Κατσιαβού κατάφερε από μία μικρή επιχείρηση επισκευής αυτοκινήτων, να εξελιχτεί σε έναν κολοσσό δραστηριοτήτων.  Μπορείτε να την εμπιστευτείτε εάν επιθυμείτε να ανακυκλώσετε το αυτοκίνητο σας, να βρείτε γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ή ακόμα και να εγκαταστήσετε σύστημα υγραεριοκίνησης.

Εάν θέλετε άμεσα μετρητά στο χέρι χωρίς ψιλά γράμματα, αφήνεται το αυτοκίνητο σας μαζί με τα δικαιολογητικά και φεύγετε με γεμάτο πορτοφόλι.  Ψάχνετε γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά; Στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση στη ποιότητα, θα βρείτε αυτό που ψάχνατε χωρίς κόπο και άγχος για το αποτέλεσμα.

Έμπειρο προσωπικό έτοιμο να σας λύσει κάθε απορία και να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Επισκεφθείτε το e-shop και από την άνεση του καναπέ σας, περιηγηθείτε στην συνεχώς αυξανόμενη γκάμα της εταιρίας με αγορές από Ευρώπη και αγοράστε εύκολα και με ασφάλεια. Πανελλαδική αποστολή και πάντα με εγγύηση.

Νέα επέκταση της εταιρίας, το εμπόριο παλαιού σιδήρου και μετάλλου μετά από την ειδική επεξεργασία και εκτίμηση του ειδικά καταρτισμένου προσωπικού της εταιρίας.

Ένα πανελλαδικά ζηλευτό πελατολόγιο με χιλιάδες συνανθρώπους να έχουν εμπιστευτεί τους καλύτερους. Εσείς τι περιμένετε;
 
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Αφοί Κατσιαβού
Διεύθυνση: Κατάστημα κεντρικό: Ροδίτσα Λαμίας 35100 Φθιώτιδα: Τηλ: 22310 36448
                 Κατάστημα Αθηνών: Γ.Τσάμαλη 16 Αχαρναί: Τηλ: 210 2477779
Website: http://www.afoikatsiavou.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις