Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κυκλοφορεί ήδη σε ολόκληρη τη χώρα με 1.5 ευρώ

Το πιο χορταστικό τεύχος της Αγοράς Αυτοκινήτου

1/11/2018

Νέος μήνας, νέο τεύχος για την Αγορά Αυτοκινήτου. Αποκλειστικότητες, δοκιμές επί ελληνικού και ξένου εδάφους, mega αφιερώματα και φυσικά τα φαβορί για το Αυτοκίνητο της χρονιάς σε περιμένουν σε κάθε περίπτερο.

Αποκτήστε προβάδισμα, και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς και όχι μόνο. Δείτε την κατάταξη για το αυτοκίνητο της χρονιάς, διαβάστε αποκλειστικές δοκιμές και ανακαλύψτε τα 12 φθηνότερα μοντέλα της αγοράς.
 
Τι θα βρείτε στο νέο τεύχος της Αγοράς Αυτοκινήτου που κυκλοφορεί, σε συνεργασία με την AutoBild με μόλις 1.5 ευρώ;
 
 
-Οδηγούμε πρώτοι στον κόσμο, το νέο Skoda Scala. Δείτε τα πάντα για το Golf της Skoda, πρώτοι. Χώροι, επιδόσεις, μηχανικά σύνολα, εσωτερικό και φυσικά οδηγική συμπεριφορά για το πολυαναμενόμενο μοντέλο.

-Δείτε τα φαβορί για το φετινό αυτοκίνητο της  χρονιάς. Ο μεγαλύτερος θεσμός και φέτος, απαρτίζεται από τα καλύτερα μοντέλα που εμφανίστηκαν  μέσα στο έτος . Ποια όμωςδιεκδικούν το πρώτο σκαλί του βάθρου;

-Ψάχνουμε και βρίσκουμε τα φθηνότερα αυτοκίνητα σε όλη την αγορά σε ένα mega αφιέρωμα, για εσάς που θέλετε καινούργιο σε τιμή...μεταχειρισμένου.

-Οδηγούμε το best seller των SUV Nissan Qashqai, με τον νέο 1.33Τ κινητήρα. Πώς συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο με το νέο μηχανικό σύνολο;


Ακόμη:
-Δείτε πρώτοι την νέα Mercedes B-Class. To πολυεργαλείο μας   ξανασυστήνεται πιο ευέλικτο και άρτιο από ποτέ.
-Διαδρομή 800χλμ. την διανύουμε με 6 διαφορετικά καύσιμα. Βενζίνη-   Πετρέλαιο- φυσικό αέριο, υβριδικό, υδρογόνο και ηλεκτρικό. Ποιο συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία και ανακηρύσσεται ο βασιλιάς των καυσίμων;
-Κάνουμε ποδαρικό στη νέα Lexus UX
-Καθόμαστε πρώτοι πίσω από το τιμόνι του νέου Cupra Ateca
-Συγκρίνουμε τα θηρία Kia Sportage, VW Tiguan, Hyundai Tucson, Honda CR-   V και Mazda CX-5


Και φυσικά δοκιμάζουμε άλλα 8 αυτοκίνητα που απασχολούν την επιακιρότητα.

Τέλος, για πρώτη φορά, περιηγηθείτε στον νέο κατάλογο επαγγελματιών και βρείτε αυτό που ψάχνετε στην περιοχή που θέλετε με τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.
 
Μην χάσετε το πιο πλούσιο και χορταστικό τεύχος της Αγοράς Αυτοκινήτου με μόλις 1.5 ευρώ!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις