Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι συνολικές ζημιές υπολογίζεται πως ξεπερνούν τα 9 εκατ. δολάρια.

Τυφώνας vs Ferrari σημειώσατε 1

14/9/2018

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα του τυφώνα Jebi από την Ιαπωνία για μια επίσημη αντιπροσωπεία της Ferrari. Διαβάστε τι έγινε.

Η Ιαπωνία επλήγει την περασμένη εβδομάδα από τον τυφώνα Jebi, καθώς αυτός άφησε πίσω του μεγάλες καταστροφές σε κτήρια και αυτοκίνητα σε όλο το πέρασμα του. Αυτές τις μέρες ήρθε στην δημοσιότητα και η είδηση ότι ο τυφώνας πραγματικά δεν άφησε τίποτα όρθιο σε μια επίσημη αντιπροσωπεία της Ferrari στο τεχνητό νησί Rokko στην πόλη Kobe.

Όπως αναφέρει το Yahoo Japan, οι αναφορές κάνουν λόγο ότι λόγω των πλημμύρων που ακολούθησαν, καταστράφηκαν συνολικά 51 από τις 53 καινούριες ή ελαφρώς μεταχειρισμένες Ferrari που βρισκόντουσαν μέσα στην αντιπροσωπεία, μερικές μάλιστα από τις οποίες είχαν ήδη αγοραστεί. Το δημοσίευμα κάνει λόγο πως οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τα νερά κατασκευάζοντας εμπόδια από σάκους άμμου, όμως η ορμή των νερών ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε τίποτα να τα σταματήσει.

Οι συνολικές ζημιές υπολογίζεται πως ξεπερνούν τα 9 εκατ. δολάρια με την αντιπροσωπεία τώρα να στρέφεται στην ασφαλιστική εταιρεία για αποζημίωση. Οφείλουμε να σημειώσουμε πάντως πως ο ερχομός του τυφώνα είχε προβλεφθεί από τις τοπικές υπηρεσίες 4 μέρες πριν και ότι πολλοί κάνουν λόγο πως ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας δεν έκανε και πολλά για πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της επιχείρησης του.

Ο τυφώνας Jebi αν και καταστροφικός, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ηurricane Ηarvey που χτύπησε πέρυσι στις ΗΠΑ και άφησε πίσω του μεταξύ άλλων 1 εκατομμύριο κατεστραμμένα αυτοκίνητα.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις