Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

208 ή Clio? Ποιο είναι καλύτερο και σε τι? (+video)

Διαβάστηκε από 5194 αναγνώστες - 21/6/2019

Εδώ και μέρες, συνεχείς και ασταμάτητες συγκρίσεις γίνονται για το ποιος θα επικρατήσει. Εσύ ποιο πιστεύεις ότι είναι καλύτερο και ποιο θα επέλεγες? Δες σε video την απόλυτη και ολοκληρωμένη σύγκριση των 2 Hot μοντέλων...

Η μάχη έχει ήδη ξεκινήσει και όλα τα όπλα έχουν βγει στα χαρακώματα! Τα δύο πιο δημοφιλή supermini μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Και τα δυο στρατόπεδα πανηγυρίζουν για το impact που διατηρούν στην αγορά, πράγμα λογικό αν σκεφτεί κανείς πως και τα δυο έχουν εξαιρετικά υψηλές πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη. Οι δυο εκδόσεις είναι ιδιαιτέρως αναβαθμισμένες, με προηγμένες τεχνολογίες αλλά και φορτωμένες με εξοπλισμό που σε κάνουν να ερωτευτείς!

Οι συζητήσεις, δίνουν και παίρνουν, με συγκρίσεις για την σχεδίαση και την εμφάνιση τους, μέχρι τα μηχανικά σύνολα που τα συντροφεύουν. Μπορεί η ολόφρεσκη σχεδίαση του 208 να σαγηνεύει, αλλά και ο αντίπαλος του διαθέτει μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη σχεδίαση που έχει ήδη αποδειχτεί από τις πωλήσεις του, ενώ στο τομέα των κινητήρων η μάχη θα κριθεί ανάμεσα σε ηλεκτρισμό και hybrid τεχνολογία.
Η πρώτη κονταρομαχία ξεκίνησε, και δεν θα σταματήσει μέχρι να δοκιμαστούν σε απόλυτη αντιπαράθεση. Μέχρι τότε όμως ας απολαύουμε το video με την απόλυτη σύγκριση των δυο μοντέλων και ας μάθουμε τον νικητή στα χαρτιά, μέχρι να βρούμε τον κορυφαίο στον δρόμο!
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις