Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι Αρχές εντόπισαν τον οδηγό του pick-up και του έδωσαν πρόστιμο.

35χρονη σώθηκε από θαύμα

18/10/2018

Aπό θαύμα σώθηκε μια 35χρονη οδηγός όταν είδε ένα ολόκληρο κομμάτι κόντρα πλακέ να έρχεται κάτω πάνω της ενώ οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο. Διαβάστε τι έγινε.

Tυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια γυναίκα στη Florida των ΗΠΑ όταν είδε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ να έρχεται πάνω της, ενώ οδηγούσε ανέμελη το Honda Civic της σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με την αναφορά της Πυροσβεστικής, το κομμάτι έφυγε από την καρότσα ενός pick-up και έπεσε  πάνω στο αυτοκίνητο της 35χρονης Rebecca Burgman διαλύοντας το παρμπρίζ και τη θέση του συνοδηγού, ευτυχώς όμως οι εμπρός κολώνες του ιαπωνικού μοντέλου άντεξαν και προστάτευσαν την οδηγό από σίγουρο αποκεφαλισμό. Πραγματογνώμονες που έφτασαν στο σημείο κάνουν λόγο πως η 35χρονη πρέπει να αισθάνεται τυχερή αφού, αν το ξύλο έπεφτε με διαφορετική γωνία πάνω στο Civic, o θάνατός της θα ήταν ακαριαίος.

Οι Αρχές εντόπισαν τον οδηγό του pick-up και του επέβαλαν πρόστιμο γιατί δεν είχε δέσει με ασφάλεια τα κομμάτια κόντρα πλακέ που μετέφερε.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, 500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μεταξύ 2011-2013 και 39.000 τραυματίστηκαν από κακώς δεμένα φορτία που έπεσαν στους αμερικάνικους δρόμους.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις