Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα νέο εξοπλιστικό πακέτο προσφέρει στις Giulia, Stelvio και Giulietta, η Alfa Romeo.

Αλλάζουν οι Giulia, Stelvio και Giulietta

11/9/2018

Ένα νέο εξοπλιστικό πακέτο προσφέρει στις Giulia, Stelvio και Giulietta, η Alfa Romeo, η οποία δίνει στα ιταλικά μοντέλα νέα εξωτερικά αλλά περισσότερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Το αποκλειστικό πακέτο για της Giulia, Stelvio και Giulietta που ονομάζεται B-Tech, είναι άμεσα διαθέσιμο προς παραγγελία, κάτι το οποίο γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της η ιταλική φίρμα.
 
Σε ότι αφορά τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρει, οι Giulia και Stelvio, αποκτούν μία μαύρη γυαλιστερή μάσκα και ίδιου χρώματος καπάκια πλαϊνών καθρεφτών αλλά και απολήξεις εξάτμισης, ενώ την ίδια ώρα ζάντες αλουμινίου, μεγέθους 18 ιντσών για την Giulia και 19 ιντσών για τη Stelvio, βρίσκονται στον στάνταρ εξοπλισμό αν και υπάρχουν μεγαλύτερες επιλογές.
 
Σε ότι αφορά τις τεχνολογίες που ενσωματώνουν οι Giulia και Stelvio στην έκδοση B-Tech, η μάρκα αναφέρει πως στο στάνταρ εξοπλισμό βρίσκεται το Adaptive Cruise Control, ενώ στην καμπίνα έχει πάρει θέση το σύστημα ψυχαγωγίας που συνδυάζεται με μία οθόνη 8.8 ιντσών που μεταξύ άλλων διαθέτει και σύστημα πλοήγησης.
 
Η Giulietta B-Tech έρχεται με τις ίδιες εξωτερικές αλλαγές όπως τα προηγούμενα δύο μοντέλα, έχοντας επιπλέον φιμέ τζάμια στο πίσω μέρος, μία μεγαλύτερη εξάτμιση αλλά και πλαϊνές ποδιές, όπως και ένα οπίσθιο προφυλακτήρα.
 
Τέλος στο εσωτερικό της είναι εφοδιασμένη με ένα σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που συνεργάζεται με μία οθόνη 7 ιντσών το οποίο μπορεί να υποστηρίξει τις εφαρμογές Apple CarPlay και το Android Auto, ενώ μέρος του βασικού εξοπλισμού είναι και οι αισθητήρες στάθμευσης και η κάμερα οπισθοπορείας.    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις