Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ποια εκδοχή του Α1 θα θέλατε να λάβει το πράσινο φως;

Η X-Tomi Design παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει το A1 Avant.

Το Α1 Allroad της Χ-Τοmi.

Η Χ-Τοmi παρουσιάζει το RS1.

Tο πιο ισχυρό RS1 Clubsport Quattro.

Audi Α1 σε κάθε έκδοση!

25/6/2018

Tην δική τους πρόταση για κάθε πιθανή εκδοχή που θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά παρουσίασαν οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές του οίκου X-Tomi Design. Εσείς ποια προτιμάτε;

Κάθε φορά που ένα νέο μοντέλο κάνει το ντεμπούτο του, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi στρώνονται στην δουλειά και παρουσιάζουν στο κοινό μια σειρά από ψηφιακά σχέδια γύρω από κάθε εκδοχή που θα μπορούσε να λανσάρει η γερμανική μάρκα, αν και η Audi προς στιγμήν τηρεί σιγή ιχθύος για το ποια είναι τα επόμενα σχέδια της.

Αρχικά, η X-Tomi Design παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει το A1 Avant, για όσους θέλουν κάτι πιο πολυτελές από την Skoda Fabia Combi, αν και ειδικοί αναφέρουν ότι η μάρκα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να δούμε μάλλον ούτε κάποια έκδοση Allroad, αφού η τελευταία βασίζεται στην Avant, προσφέροντας επιπλέον μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και περισσότερα πλαστικά προστατευτικά για μια πιο σκληραγωγημένη εμφάνιση.

Τα επόμενα δύο σχέδια αφορούν το A1 τις πιο σπορ εκδοχές του. Η Χ-Τοmi παρουσιάζει κατ αρχάς το RS1 και έπειτα το πιο ισχυρό RS1 Clubsport Quattro, όμως πηγές από την Audi αναφέρουν ότι αφενός η μάρκα δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να επεκτείνει την RS γκάμα της στην κατηγορία των hatchback και αφετέρου θεωρείται σίγουρο πως η εταιρεία θα επικεντρώσει τις προσπάθειες της στο S1 που λέγεται πως θα φτάσει σε ιπποδύναμη τα 250 άλογα.

Εσείς τι λέτε; Ποια εκδοχή του Α1 θα θέλατε να λάβει το πράσινο φως;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις