Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Kάτω από το καπό του ανανεωμένου Nissan Maxima θα υπάρχει ένας V6 κινητήρας 3,5 λίτρων συνολικής ιπποδύναμης 300 ίππων.

Kάτω από το καπό του ανανεωμένου Nissan Maxima θα υπάρχει ένας V6 κινητήρας 3,5 λίτρων συνολικής ιπποδύναμης 300 ίππων.

Αισθητικά, το ανανεωμένο Maxima έχει υιοθετήσει την πιο πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας.

Aυτό είναι το ανανεωμένο Nissan Maxima

30/11/2018

Μικρές είναι οι αλλαγές στο ανανεωμένο Nissan Maxima που παρουσίασε πριν λίγο η ιαπωνική μάρκα στο Λος Αντζελες. Πάρτε μάτι.

Στην παρουσίαση του ανανεωμένου Maxima προχώρησε και επίσημα η Nissan με αφορμή την Εκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, χωρίς πάντως να παρατηρούνται σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση του.

Αισθητικά, το ανανεωμένο Maxima έχει υιοθετήσει την πιο πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας με τη μάσκα V-Motion να κοσμεί τον πρόβολο, όντας πλαισιωμένη από τους νέας επιθετικής σχεδίασης προβολείς ομίχλης. Επιπλέον, δυναμικές γραμμές παρατηρούμε στο σύνολο του αμαξώματος, με την έμπνευση για το εν λόγω μοντέλο να έρχεται από το πρωτότυπο Vmotion 2.0 που εμφανίστηκε τον Γενάρη του 2017 στην Έκθεση του Ντιτρόιτ. Στο πίσω μέρος, ελαφρώς ανανεωμένα είναι τα φωτιστικά σώματα ενώ την παράσταση κλέβουν οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Παράλληλα με την ανανέωση στο ντιζάιν, η ιαπωνική φίρμα έχει εφοδιάσει το μοντέλο της και με τη σουίτα των συστημάτων ασφάλειας Nissan Safety Shield 360, που περιλαμβάνει πλήθος συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας, όπως αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση κινδύνου, ανίχνευση πεζών, αναγνώριση τυφλών σημείων και πολλά άλλα.

Kάτω από το καπό του ανανεωμένου Nissan Maxima θα υπάρχει ένας V6 κινητήρας 3,5 λίτρων συνολικής ιπποδύναμης 300 ίππων και 353 Nm ροπής σε συνεργασία με το Xtronic CVT κιβώτιο της μάρκας ως στάνταρ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις