Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτόνομη οδήγηση με Audi A8

Διαβάστηκε από 7475 αναγνώστες - 8/7/2019

Πολλά έχουμε διαβάσει για την αυτόνομη οδήγηση. Σήμερα θα σου περιγράψουμε με κάθε λεπτομέρεια την εμπειρία να οδηγείς, χωρίς να οδηγείς... Ένας «Ηλεκτρονικός σοφέρ» στο Audi A8, με σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Βρεθήκαμε στα περίχωρα του Düsseldorf με ένα Audi A8, για να πάρουμε μια γεύση πως θα είναι η αυτοκίνηση στο μέλλον. Στους δρόμους που είχαμε την ευκαιρία να δούμε πως κινείται ένα αυτόνομο όχημα, σημειώνονται μερικά από τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα σε όλη την επικράτεια της Ευρώπης. Αυτό λοιπόν το περιβάλλον, είναι το ιδανικό για να δούμε πως τα καταφέρνει το σύστημα αυτόνομης οδήγησης της Audi.



Κατά τη διάρκεια της πρώτης μας διαδρομής, δεν μας επιτρέπηκε να οδηγήσουμε. Βλέπετε, στους δημόσιους δρόμους και καθώς δεν υπάρχει η σχετική έγκριση τύπου για την αυτόνομη οδήγηση, μόνο εξουσιοδοτημένοι οδηγοί της Audi έχουν το δικαίωμα να κάθονται πίσω από το τιμόνι. Έχουν και τη σχετική εκπαίδευση να αντιμετωπίσουν κάποια πιθανή ανωμαλία στη λειτουργία του συστήματος ή κάποια εκτός προγράμματος κίνηση. Εμείς αναλάβαμε αμέσως μετά...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις