Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μια νέα εμφάνιση αλλά και περισσότερη ισχύ έδωσαν σε αυτή την BMW M140i, οι άνθρωποι του βελτιωτικού οίκου AC Schnitzer.

H εργοστασιακή εξάτμιση έδωσε τη θέση της σε ένα αναβαθμισμένο σετ Akrapovic.

Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν αναφορές για επιπλέον αλλαγές.

BMW M140i με διαφορετική εμφάνιση και πιο ισχυρή

22/6/2018

Μια νέα εμφάνιση αλλά και περισσότερη ισχύ έδωσαν σε αυτή την BMW M140i, οι άνθρωποι του βελτιωτικού οίκου AC Schnitzer.

Αρχικά το γερμανικό μοντέλο απέκτησε ένα νέο κιτ αμαξώματος, μέρος του οποίου αποτέλεσαν ένα νέο σπόιλερ που ενσωματώθηκε στο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, αλλά ένα ακόμα το οποίο τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος, όπου μπορούμε να δούμε τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Από τη στιγμή που αναφερθήκαμε στην εξάτμιση, θα πρέπει να πούμε ότι οι άνθρωποι της AC Schnitzer έβαλαν και εκεί το χέρι τους καθώς η εργοστασιακή εξάτμιση έδωσε τη θέση της σε ένα αναβαθμισμένο σετ Akrapovic, ενώ δεν θα πρέπει αν αφήσουμε ασχολίαστες τις εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών που διακοσμούνται από πέντε ζευγάρια ακτινών.

Ωστόσο εκτός από τις αλλαγές που μπορούν να εντοπιστούν με το μάτι, υπάρχουν και αυτές που δεν είναι ορατές και αφορούν τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 3,0 λίτρων. Η AC Schnitzer ανέβασε την ισχύ του μοντέλου στους 400 ίππους και στα 600 Nm ροπής, βελτίωση που είχε θετικό αντίκτυπο στην απόδοση της BMW, η οποία πλέον κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4.4 δευτερόλεπτα.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως ότι αφορά το εσωτερικό δεν υπάρχουν αναφορές για επιπλέον αλλαγές, με το μοντέλο να συνδυάζει το μαύρο χρώμα με το καφές δέρμα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις