Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έτσι θα είναι η νέα BMW Σειρά 3 Touring.

H wagon 3άρα θα ακολουθήσει τα βήματα του sedan.

Η BMW κρατάει ακόμα πολλά μυστικά για την νέα Σειρά 3 Touring.

BMW Σειρά 3 Touring: Η πρώτη γεύση

11/10/2018

Η BMW παρουσίασε τη νέα Σειρά 3 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο πλέον έχουμε και μία πρώτη γεύση της wagon έκδοσης που ακολουθεί.

Οι αρχικές εικόνες της νέας Σειρά 3 Touring τις οποίες βλέπετε λίγο πιο πάνω, δημοσιεύθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της Βραζιλίας και έτσι δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δίνοντάς μας μία πρώτη γεύση του μοντέλου.
 
Αν και βρίσκονται σε μορφή πατέντας, φαίνεται πως η wagon 3άρα θα ακολουθήσει τα βήματα του sedan και θα υιοθετήσει μια πανομοιότυπη εμπρόσθια όψη. Μεγαλύτερες αλλαγές συμβαίνουν πίσω από τηn κολόνα Β, καθώς το αυτοκίνητο έχει μια μεγάλη κεκλιμένη οροφή αλλά και διαφορετικές πόρτες. Από κει και πέρα τα φωτιστικά σώματα του πίσω μέρους φαίνεται να είναι παρόμοια με αυτά του sedan, ενώ αναφορά πρέπει να γίνει και στην ύπαρξη  μιας μικρής και διακριτικής αεροτομής.

Η BMW κρατάει ακόμα πολλά μυστικά για την νέα Σειρά 3 Touring, ωστόσο ακολουθώντας τα χνάρια του σεντάν θα είναι μεγαλύτερη από το μοντέλο που θα αντικαταστήσει, ενώ θα είναι πιο ελαφριά αλλά και ενισχυμένη με πιο άκαμπτο πλαίσιο.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων οι επιλογές που βρίσκονται στο sedan είναι πιθανόν να μεταφερθούν και στο wagon, κάτι που αν ισχύσει σημαίνει πως οι ευρωπαίοι αγοραστές θα μπορούν να διαλέξουν μεταξύ πέντε επιλογών. Ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων παράγει 183 ή 258 ίππους και 400 Nm ροπής. Ο τετρακύλινδρος 2λιτρος turbodiesel δίνει στο μοντέλο την ισχύ 150 ή 190 αλόγων. Τέλος ο μοναδικός εξακύλινδρος διαθέσιμος κινητήρας, προσφέρει 265 ίππους.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται προσεχώς.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις