Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πακέτο Nemesis περιλαμβάνει ένα νέο αεροδυναμικό bodykit με πολλά ανθρακονημάτινα μέρη.

H τιμή του πακέτου δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Έχουν βελτιωθεί σημαντικά και οι επιδόσεις του μοντέλου.

Ο εσωτερικός διάκοσμος χαρακτηρίζεται από απλό δέρμα και Alcantara.

Βελτιωμένη Alfa Romeo 4C

24/4/2018

«Παπάδες» κάνει η Pogea Ρacing με το νέο της βελτιωτικό πακέτο Nemesis για την Alfa Romeo 4C. Πάρτε μάτι!

Mπορεί η Alfa Romeo στις αρχές του έτους να αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να προσφέρει έκδοση Quadrifoglio στην 4C, μιας και το μοντέλο είναι έτσι και αλλιώς από τα κορυφαία στην κατηγορία του, φαίνεται όμως ότι ο οίκος Pogea Racing δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την απόφαση και πήρε την κατάσταση στα χέρια του, παρουσιάζοντας το πακέτο με την ονομασία Νemesis.

Κατ αρχάς και σε ό,τι αφορά το μηχανικό σύνολο της 4C, o oίκος αύξησε την χωρητικότητα του μοτέρ από τα 1,75 στα 1,95 λίτρα ενώ ακόμα τοποθέτησε έναν καινούριο υπερτροφοδότη, σφυρήλατο στροφαλοφόρο άξονα, ανανεωμένες κεφαλές κυλίνδρων, σφυρήλατα πιστόνια κ.α. Ακόμα, η Pogea Racing προσφέρει νέο σύστημα εξάτμισης, πιο αποτελεσματικό κιβώτιο ταχυτήτων και αναβαθμίσεις στα ηλεκτρονικά της 4C. Aποτέλεσμα όλων αυτών των αναβαθμίσεων είναι να διπλασιαστεί η ιπποδύναμη του αυτοκινήτου από τα 240 άλογα στους 480 ίππους με την ροπή να υπολογίζεται τώρα στα 535 Νm.

Όπως είναι φυσικό, έχουν βελτιωθεί σημαντικά και οι επιδόσεις του μοντέλου, με την βελτιωμένη 4C να μπορεί να φτάνει πλέον τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα, σχεδόν 1δλ. πιο γρήγορα από την εργοστασιακή έκδοση. Η μέγιστη τελική του ταχύτητα έχει αυξηθεί από τα 258 χλμ./ώρα στα 308 χλμ./ώρα.

Όσον αφορά στην εμφάνιση, το πακέτο Nemesis περιλαμβάνει ένα νέο αεροδυναμικό bodykit με πολλά ανθρακονημάτινα μέρη, 18άρες ζάντες αλουμινίου μπροστά και 19άρες πίσω ενώ ο εσωτερικός διάκοσμος χαρακτηρίζεται από απλό δέρμα και Alcantara.

H τιμή του πακέτου δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις