Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Mil-Spec Hummer H1 έρχεται με μία εξωτερική και εσωτερική αναβάθμιση.

Ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες είναι σχεδιασμένες από τους ανθρώπους της MSA.

Το μοντέλο παίρνει ισχύ από ένα υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα Duramax 6.6 λίτρων LBZ V8.

Όποιος επιθυμεί να το αποκτήσει θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα από πέντε εκδόσεις.

Βελτιωμένο Hummer Η1 από την MSA

21/5/2018

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα να έχουν βελτιωθεί από διάφορους οίκους, ωστόσο το όχημα που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας είναι ομολογουμένως ένα σπάνιο φαινόμενο.

Ο λόγος για το Hummer Η1, το οποίο πήραν στα χέρια τους οι άνθρωποι της Mil-Spec Automotive και προσφέροντάς του τις κατάλληλες μετατροπές δημιούργησε τον έναν «σούπερ σταρ» της κατηγορίας του.
 
Το Mil-Spec Hummer H1 έρχεται με μία εξωτερική και εσωτερική αναβάθμιση, ενώ παράλληλα παίρνει μια μεγάλη βελτίωση αναφορικά με την ισχύ του κινητήρα για να καλύψει την έλλειψη ισχύος που είχε παρατηρηθεί στο αρχικό H1. Στο εσωτερικό, το μοντέλο έχει δεχτεί και εκεί ένα μεγάλο λίφτινγκ προκειμένου να βελτιώσει την άνεση του οδηγού και των επιβατών. Ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες είναι σχεδιασμένες από τους ανθρώπους της MSA, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό κάποια αλουμινένια χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται στον χώρο της αεροναυπηγικής.

Σε ότι αφορά την «καρδιά» του Hummer, εκεί τα πράγματα αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον. Το μοντέλο παίρνει ισχύ από ένα υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα Duramax 6.6 λίτρων LBZ V8, ο οποίος προσφέρει απλόχερα 500 ίππους, ενώ εκτός από αυτό οι άνθρωποι της MSA εγκατέστησαν και ένα νέο σύστημα ανάρτησης, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία υπόσχεται καλύτερη οδήγηση και στις εκτός δρόμους διαδρομές.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Mil-Spec Automotive αναφέρει πως όποιος επιθυμεί να το αποκτήσει θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα από πέντε εκδόσεις, ενώ όποιος ενδιαφέρεται να μάθει το κόστος του πρέπει να επικοινωνήσει μαζί της.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις