Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο VW Touareg είναι ο μεγάλος νικητής των φετινών γερμανικών βραβείων Σχεδίασης.

1η θέση για VW Touareg

12/2/2019

Το νέο VW Touareg είναι ο μεγάλος νικητής των φετινών γερμανικών Bραβείων Σχεδίασης που πραγματοποιήθηκαν στην Φρανκφούρτη. Το Touareg επικράτησε με άνεση παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό!

Το πολυτελές SUV πήρε το βραβείο στην κατηγορία «Επιβατικών Οχημάτων» λαμβάνοντας μάλιστα πολύ καλές κριτικές για το «αειθαλές και λειτουργικό του παρουσιαστικό» και το στυλάτο και hi-tech εσωτερικό που διαθέτει.

Ο θεσμός δικαιολόγησε την απόφαση του λέγοντας: «Με την τρίτη γενιά του Touareg, η Volkswagen προσφέρει ένα διαχρονικά κομψό μοντέλο που ενσωματώνει τέλεια τις κλασικές αρετές της εταιρείας. Είναι ένα φανταστικό SUV, σχεδιασμένο αρμονικά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ένα τέλειο οικογενειακό αυτοκίνητο που είναι εντυπωσιακό και διασκεδαστικό.»
 

Από την πλευρά του ο Klaus Bischoff, επικεφαλής του τμήματος Σχεδίασης της VW δήλωσε: «Δεν έχει πομπώδη σχεδίαση γιατί δεν έχει τίποτα να αποδείξει. Ξέρει τι μπορεί να προσφέρει.» Το νέο Touareg προτιμήθηκε από μοντέλα όπως το νέο Audi Q8, τη νέα Mercedes GLE και τη νέα γενιά ΒΜW X5.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις