Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΔΟΚΙΜΗ: Cupra Ateca 300 PS

Διαβάστηκε από 33249 αναγνώστες - 16/6/2019

Η Cupra είναι το νέο αυτόνομο τμήμα της SEAT, που ειδικεύεται στην κατασκευή σπορ μοντέλων. Το εκρηκτικό Cupra Ateca ήρθε για να ταράξει για τα καλά τα νερά στην κατηγορία των SUV.

To Cupra σηματοδοτεί για τη Seat την απαρχή μιας νέας εποχής στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία των SUV. Σχεδιαστικά ξεχωρίζει από το «κανονικό» Ateca, κυρίως χάρη στα ειδικά χρώματα, τις ασημί λεπτομέρειες, τις πιο έντονες ακμές και νευρώσεις, τους μεγαλύτερους αεραγωγούς μπροστά και φυσικά το νέο λογότυπο, το οποίο απαντάται τόσο στο μπροστινό και το πίσω τμήμα, όσο και στο τιμόνι, αλλά και στο χώρο του κινητήρα. Η καμπίνα των επιβατών είναι σαφώς αναβαθμισμένη, εναρμονιζόμενη με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αυτοκινήτου, τα υλικά είναι πολύ καλής ποιότητας και oι χώροι επαρκείς για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.



Καλό είναι επίσης και το επίπεδο εξοπλισμού σε ότι αφορά στα βοηθητικά και ηλεκτρονικά συστήματα. Τα καθίσματα μπάκετ με την πολύ καλή πλευρική στήριξη και το logo στο κέντρο του τιμονιού μας υπενθυμίζουν ανά πάσα στιγμή ότι βρισκόμαστε στο εσωτερικό ενός πολύ ιδιαίτερου αυτοκίνητου. Η οθόνη LCD 10,2΄΄παρέχει ανά πάσα στιγμή πληροφορίες για το δρόμο, την ταχύτητα, μέχρι και την πλοήγηση, ενώ η κάμερα οπισθοπορείας (βασικός εξοπλισμός) αποδεικνύεται πολύτιμος σύμμαχος κατά τη στάθμευση του Cupra Ateca. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις