Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Dacia στην Αυστρία διαθέτει το Duster van με όλο τον εξοπλισμό και τα μοτέρ του κανονικού μοντέλου.

Τα πίσω παράθυρα είναι καλυμμένα.

Η Dacia στην Αυστρία διαθέτει το Duster van με όλο τον εξοπλισμό και τα μοτέρ του κανονικού μοντέλου.

Dacia Duster... van!

18/5/2018

Το επαγγελματικό Duster στην νέα του γενιά παρουσίασε η Dacia. Δείτε το.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Dacia προσέφερε στην αγορά της Αυστρία το Duster Fiskal  και πλέον αναμένεται να το λανσάρει και σε νέες αγορές στην δεύτερη του γενιά ως ένα επαγγελματικό όχημα που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με τον επιπλέον αποθηκευτικό του χώρο που έχει προκύψει μετά την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων.

Η Dacia τοποθετεί ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα και τον χώρο αποσκευών ένα ατσάλινο διαχωριστικό ενώ τα πίσω παράθυρα είναι καλυμμένα, όπως συνηθίζεται στα επαγγελματικά, για να μην μπορούν να δουν οι «αδιάκριτοι» τα «αγαθά» που μεταφέρει.

Περί χώρου αποσκευών ο λόγος, η μάρκα αν και δεν ανακοινώνει την ακριβή χωρητικότητα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ίδια με αυτή του κανονικού Duster όταν αυτό έχει αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα (1.636 λίτρα για το δικίνητο και 1.604 λίτρα για το τετρακίνητο).

Η Dacia στην Αυστρία διαθέτει το Duster van με όλο τον εξοπλισμό και τα μοτέρ του κανονικού μοντέλου με μια επιπλέον χρέωση 1.730 ευρώ που αφορά την μετατροπή του.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις