Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο Volkswagen T-Cross μετράει λιγότερο από 20 ημέρες για να κάνει την επίσημη παρουσίαση του.

Δες το VW T-Cross από μέσα! (+vid)

10/10/2018

Το νέο Volkswagen T-Cross μετράει λιγότερο από 20 ημέρες για να κάνει την επίσημη παρουσίαση του, ωστόσο η γερμανική μάρκα συνεχίζει να προϊδεάζει το κοινό δημοσιεύοντας ένα ακόμα teaser βίντεο με το οποίο αποκαλύπτει το εσωτερικό του.

Το νέο crossover που βασίζεται στο Polo, πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 25 Οκτωβρίου και όπως αποκαλύπτει το σύντομο teaser βίντεο η καμπίνα του έχει δανειστεί κάποια από τα στοιχεία του μικρού της γερμανικής μάρκας.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το εσωτερικό του T-Cross «κληρονομεί» από το Polo το πλήρες ψηφιακό συγκρότημα οργάνων (πίνακας οργάνων και οθόνη infotainment) σε παρόμοια διάταξη, ωστόσο φαίνεται να έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά όπως ένα ασύρματο φορτιστή, το σύστημα Beats Audio, ενώ δεν αποκλείεται να είναι εξοπλισμένο και με ένα σύστημα πλοήγησης.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να αργήσει από τη στιγμή που το επίσημο ντεμπούτο του νέου VolkswagenT-Cross μετράει μέρες. Μέχρι τότε πάρτε μία γεύση του εσωτερικού στο παρακάτω βίντεο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις