Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε τη νέα BMW 330i 2.0 258PS

14/1/2020

Η 3άρα είναι η πιο φανταχτερή βιτρίνα ολόκληρης της βαυαρικής εταιρίας. Αισίως έφτασε στην 7η γενιά της και μας παρουσιάζει τον πιο ολοκληρωμένο και ευφάνταστο εαυτό της. Πήραμε τα κλειδιά του πιθανότατα καλύτερου premium μεσαίου αυτοκίνητου και σας μεταφέρουμε.

Τι εστί BMW 3άρα 7ης γενιάς: 258 ίπποι, 400 Nm ροπής, νέοι Twin Power Turbo κινητήρες και αψεγάδιαστη συμπεριφορά στον δρόμο. Και αυτό το μοντέλο υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της BMW που συναντάμε και στην υπόλοιπη γκάμα, βρίσκοντας άριστη ισορροπία ανάμεσα σε κομψότητα και δυναμισμό. Από μπροστά το τρίπτυχο των νευρώσεων του καπό, με τους μεγάλους νεφρούς και τον επιθετικό προφυλακτήρα, περνούν μία σπορτίφ και άγρια εικόνα. Από πίσω τα στενά φωτιστικά σώματα της δίνουν μία μοναδική ταυτότητα τις νυχτερινές ώρες, την οποία ολοκληρώνουν όμορφα οι δύο μπούκες αλλά και οι ιδιαίτερης σχεδίασης 19άρες ζάντες.



Γερές δόσεις πολυτέλειας με σπορτίφ πινελιές
Ο εσωτερικός διάκοσμος της νέας BMW 3άρας είναι ριζικά πιο high-tech ενώ διόρθωσε και μερικές αστοχίες, όπως ο χώρος για τα κεφάλια των πίσω. Σίγουρα τα βλέμματα τραβάει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12.3 ιντσών ο οποίος είναι πολυλειτουργικός, αλλά και η οθόνη αφής του συστήματος infotainment i-Drive με διαγώνιο 10.25 ίντσες. Ποιοτικά έχει βελτιωθεί αρκετά με καλύτερης ποιότητας υλικά και κορυφαία συναρμογή που θα πείσει και τους πιο δύσκολους. Όλα είναι πιο οδηγοκεντρικά σε αυτή τη βελτιωμένη νέα γενιά, όμως και οι υπόλοιποι 3 επιβάτες θα μετακινηθούν με κάθε πολυτέλεια. Ο χώρος αποσκευών παραμένει στα 480 λτ. και είναι παραπάνω από ικανοποιητικός.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις