Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ford δημιουργεί ένα καθαρά crossover Fiesta.

Δοκιμή: Ford Fiesta Active 1.0: Crossover με τιμή μικρού!

Διαβάστηκε από 9938 αναγνώστες - 19/9/2018

Βουτηγμένο σε μία λίμνη γεμάτη crossover χαρακτηριστικά, η νέα έκδοση του Fiesta, Active, τυπώνει ευθέως μία ξεχωριστή ταυτότητα.Με ιδιαίτερο στυλ και τον 1.000άρι κινητήρα βενζίνης, πατάει χώμα μα δεν πατάει σε βενζινάδικο.

Το «μεγάλο» Fiesta είναι εδώ - Βουτηγμένο σε μία λίμνη γεμάτη crossover χαρακτηριστικά, η νέα έκδοση του Fiesta, Active,  τυπώνει ευθέως μία ξεχωριστή ταυτότητα. Με ιδιαίτερο στυλ και τον 1.000άρι κινητήρα βενζίνης, πατάει χώμα μα δεν πατάει σε βενζινάδικο.

Πήραμε στα χέρια μας ένα αμάξι που συνδυάζει άψογα, χαρακτηριστικά από δύο αρκετά διαφορετικές κατηγορίες. Οικονομικό όσο ένα μικρό, αλλά με αποστάσεις από έδαφος και ράγες οροφής όπως ένα crossover. Τι έχει να μας πει αυτή η ιδιαίτερη μίξη;

Εμφάνιση-σχεδίαση: Τονίζει την SUV ταυτότητα του 
Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη κιόλας ματιά, πως το αυτοκίνητο έχει μεγαλώσει σε όλες τις διαστάσεις του. Πιο συγκεκριμένα, η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί 18 χλστ. σε σχέση με τα απλά Fiesta, ενώ η διαφορά στο πλάτος καταγράφεται στα 10 χλστ. Τα δύο αυτά νούμερα, μαζί με τις ράγες οροφής και φυσικά τα έξτρα προστατευτικά, τονίζουν μία πιο περιπετειώδη φύση του Fiesta και δεν σε αφήνουν εύκολα να το συγκρίνεις με την απλή έκδοση. Φυσικά σε αυτό βοηθούν και οι νέοι προβολείς ομίχλης μα και οι ζάντες 17 ιντσών (και πάνω) που βάζουν την υπογραφή τους σε αυτή τη νέα πιο σκληροτράχηλη ταυτότητα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις