Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Είναι αυτή η νέα Mercedes A-Class sedan;

Το συγκεκριμένο σχέδιο προέρχεται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Kleber Silva.

Είναι αυτή η νέα A-Class sedan;

13/3/2018

Εδώ και πολύ καιρό είναι γνωστό πως η Mercedes εργάζεται πάνω στην κατασκευή της νέας A-Class και σε σεντάν, η οποία μάλιστα αναμένεται να εμφανιστεί στους επόμενους μήνες, ακολουθώντας την ήδη γνωστή σε όλους μας A-Class hatchback.

Έτσι αρκετοί ανεξάρτητοι σχεδιαστές δίνουν στη δημοσιότητα τα δικά τους σχέδια για το πώς πρόκειται να είναι το γερμανικό μοντέλο στη νέα του έκδοση, μέσα σε αυτούς και ο Kleber Silva.
 
Όπως μπορούμε να δούμε ο καλλιτέχνης έχει κρατήσει το ίδιο εμπρόσθιο μέρος με αυτό που διατηρεί η A-Class hatchback, έχοντας ωστόσο προσφέρει στο σεντάν νέες ζάντες. Από κει και πέρα, στο πίσω μέρος ο Silva έχει δώσει στο σεντάν κάποιες μικρές στιλιστικές διαφορές στο κάτω μέρος του οπίσθιου προφυλακτήρα αλλά και στο πορτμπαγκάζ, έχοντας διατηρήσει τα ίδια φωτισρτικά σώματα, όπως και τις ίδιες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια ακριβώς θα είναι η μορφή του νέου σεντάν, όταν εκείνο φτάσει και επίσημα αναμένεται να δανειστεί πολλά στοιχεία από το hatchback, το οποίο προσφέρεται στην Ευρώπη σε τρεις εκδόσεις, οι οποίες αναλύονται σε δύο βενζίνης και μία diesel με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από 30,231.95 ευρώ που αφορά την έκδοση Α 200, με τον κινητήρα των 1.332 κ.εκ, ο όποιος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων και προσφέρει 163 ίππους.
 
Η τιμή της ίδιας έκδοσης αν συνοδευτεί από το αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων της φίρμας (7G-DCT), ξεκινά από τις 32,326.35 ευρώ, ενώ η τελευταία βενζινοκίνητη έκδοση, η A 250, που συνδυάζει τον κινητήρα 1.991 κ.εκ και το εφτάρι αυτόματο κιβώτιο, με ισχύ 224 αλόγων, κοστίζει 36,461.60 ευρώ.
 
Τέλος στους πετρελαιοκινητήρες, υπάρχει η έκδοση A 180 d και αυτή συνοδευόμενη από το ίδιο αυτόματο κιβώτιο που συνεργάζεται με τον κινητήρα 1.461 κ.εκ, απόδοσης 116 ίππων, το κόστος απόκτησης της οποία ξεκινά από 31,398.15 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις