Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Είσαι «Μανιακός» με το αυτοκίνητο σου? Αυτό είναι το νέο σου σπίτι..

12/4/2019

Ολοι μας έχουμε φίλους που αν μπορούσαν θα έβαζαν το αυτοκίνητό τους μέσα στο σπίτι.. Στην πραγματικότητα όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ εύκολο, εκτός αν έχεις πιάσει το Τζόκερ και μπορείς να αγοράσεις ένα τόσο ιδιαίτερο σπίτι. Προσοχή! Ακολουθούν φωτογραφίες που προκαλούν πόνο στην ψυχή...

Δεν είναι λίγοι αυτοί που προσέχουν το αυτοκίνητο τους, πιο πολύ από ότι τον εαυτό τους, και προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια στην διαβίωση μαζί τους. Υπάρχουν και άλλοι τόσοι που πλέον δεν μπορούν να συντηρήσουν τεχνολογικά διαμάντια που έχουν στην κατοχή τους και τα έχουν κλεισμένα σε πυλωτές και parking. Τους ακούς να λένε «αν μπορούσα θα το έβαζα στο σαλόνι μου» και γελάτε όλοι μαζί..



Βρέθηκε λοιπόν το ιδανικό σπίτι-γκαράζ για όλους τους μανιακούς με τα οχήματα τους αλλά και συλλέκτες παραδοσιακών Θρύλων της αυτοκίνησης. Βρίσκεται στο Seattle και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 16 αυτοκίνητα στο ειδικά διαμορφωμένο σαλόνι του.



Αυτή η αριστουργηματική μονοκατοικία σίγουρα αποτελεί τον ορισμό του ευσεβή πόθου, όχι μόνο για όσους λατρεύουν το αυτοκίνητο τους αλλά και γενικότερα, αφού είναι μια τρομερά πολυτελής και καλαίσθητη βίλα που ο καθένας θα ήθελε να αποκτήσει. Αν προσθέσεις και την ειδυλλιακή τοποθεσία γύρω της, τότε έχεις καταφέρει και την γυναίκα σου να πει το ναι, και είσαι ένα βήμα μακριά από το να την αποκτήσεις...


 
Ονειρα και όνειρα...
...πήγανε χαμένα, (που λέει και το άσμα) αλλά για τον επιχειρηματία Rodney Olson αυτή είναι η καθημερινότητα του. Ο παθιασμένος αυτός επιχειρηματίας complex ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο δημιούργησε το δικό του προσωπικό «Ξενοδοχείο Αυτοκινήτων» όπου τα αυτοκίνητα είναι οι τιμώμενοι επισκέπτες.



Η πρόσοψη του σπιτιού δεν σε προϊδεάζει καθόλου για το τι κρύβει μέσα, αφού φτάνοντας στο ισόγειο γκαράζ χωράνε με το ζόρι δύο αυτοκίνητα. Εκεί όμως υπάρχει ένα εσωτερικό ασανσέρ για τον πρώτο όροφο, μέσα στο σπίτι, όπου υπάρχει αρκετός χώρος για τη στάθμευση 16 αυτοκινήτων σε απόσταση αναπνοής από το σαλόνι του σπιτιού.



Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικής αισθητικής και μοναδικής σχεδιαστικής σύλληψης. Η αίθουσα των αυτοκινήτων περιβάλλεται από τζάμια οπότε η συλλογή είναι ορατή από τις τρεις πλευρές του σπιτιού, εκτός από την πρόσοψη.



Η ονειρική αυτή μονοκατοικία βρίσκεται στο Bellevue, λίγο έξω από το Seattle και είναι προφανές ότι τα αυτοκίνητα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε αυτό το σπίτι, και οι επισκέπτες είναι οι άνθρωποι. Στο παρελθόν είχε δημοσιευτεί αγγελία πώλησης που ξεκινούσε από τα 3 εκατομμύρια ευρώ..

Ενα Τζόκερ θα μας σώσει!
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις