Εντυπωσιακό το νέο Hyundai i10 N Line [video]

Διαβάστηκε από 4743 αναγνώστες - 11/9/2019

Μια sport έκδοση του Hyundai i10 παρουσίασε η Κορεατική βιομηχανία, με τα διακριτικά N Line. Εκτός από τις σχεδιαστικές αλλαγές που εύκολα παρατηρεί κανείς, είναι εφοδιασμένο με turbo κινητήρα 1.000 κ.εκ.

 
 
Η κατηγορία των N Line μοντέλων της Hyundai είναι η πιο sport γκάμα της Κορεατικής φίρμας. Το νέο Hyundai i10 N Line είναι το μικρό που θα συναρπάσει το κοινό που ψάχνει ένα μοντέλο πόλης, σβέλτο και ιδιαίτερο. Από την πρώτη κιόλας ματιά που θα ρίξεις στο i10 N Line, θα παρατηρήσεις τον καινούργιο προφυλακτήρα με τις επιθετικές νευρώσεις αλλά και την μεγάλη γρίλια σε σχήμα «στόματος».

Το απαραίτητο διακριτικό σήμα N Line φιλοξενείται επάνω στην γρίλια, ώστε να καταλάβεις αμέσως πως είναι αρκετά «ανήσυχο» το μοντέλο. Την επιθετική σχεδίαση στο εμπρός μέρος συμπληρώνουν τα φωτιστικά σώματα αλλά και το κόκκινο lip στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Τις διαφορές στο νέο Hyundai i10 N Line θα τις δεις και στις ζάντες του αυτοκινήτου, αφού «πατάει» σε νέας σχεδίασης και αισθητικής, μεγέθους 16 ιντσών.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων