Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κλείνοντας τον πρώτο του χρόνο στην αγορά το Opel Grandland X κατάφερε να αγγίξει τις 100.000 πωλήσεις με το 25% περίπου των πελατών να προέρχονται από τη Γερμανία.

Το Groupe PSA, στο οποίο προσχώρησε η Opel, αποφάσισε ότι το Grandland X θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Eisenach από το 2019 και μετά

Η ευτυχής ιδιοκτήτρια του υπ΄αριθμόν 100.000 Opel Grandland X, κα Antje Fink.

Έπιασε το πρώτο ορόσημο το Opel Grandland X

20/9/2018

Ένα χρόνο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το Opel Grandand X φτάνει το ορόσημο των 100.000 πωλήσεων στην Ευρώπη.

Κλείνοντας τον πρώτο του χρόνο στην αγορά το Opel Grandland X κατάφερε να αγγίξει τις 100.000 πωλήσεις με το 25% περίπου των πελατών να προέρχονται από τη Γερμανία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μάρκας η ζήτηση είναι ιδιαίτερα υψηλή για το Grandland X με τεχνολογίες και χαρακτηριστικά άνεσης όπως το σύστημα προσαρμοζόμενου εμπρόσθιου φωτισμού AFL LED και το σύστημα infotainment Navi 5.0 IntelliLink.

Σημειώνουμε πως, στην πρόσφατη κατανομή παραγωγής μεταξύ των εργοστασίων, το Groupe PSA αποφάσισε ότι το Grandland X θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Eisenach από το 2019 και μετά. Έτσι λοιπόν, το Grandland X που σηματοδοτούσε το ορόσημο των 100.000 παραγγελιών παραδόθηκε από την Autohaus Schorr στο Eisenach.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι περισσότεροι αγοραστές Grandland X παραγγέλνουν τις ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού με τις Innovation και Ultimate μαζί να συγκεντρώνουν το 70% του συνόλου του παραγγελιών. Υπογραμμίζουμε πως η Innovation περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης (Forward Collision Warning) με ανίχνευση πεζού και αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (Automatic Emergency Braking), σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Keep Assist), σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού (Driver Drowsiness Alert) και αισθητήρες Park Pilot, εμπρός και πίσω. Τα επίπεδα άνεσης αυξάνονται περαιτέρω με στοιχεία στάνταρ εξοπλισμού, όπως πίσω πόρτα ελεγχόμενη με τηλεχειρισμό, Keyless Open & Start, διζωνικό σύστημα ελέγχου κλιματισμού και θερμαινόμενο τιμόνι.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις